Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Sandra Sterner - 10 februari 2012 20:22

Tjoho, så var då den efterlängtande fredagen här och nu blir det några dagars ledighet.


Jag har lite småplaner inför helgen och under morgondagen blir det en sväng med bilen ner till Nynäshamn och så hade jag även tänkt att träffa min stora tjej Nina och hennes familj. Vi får se om det blir så att dom orkar masa sig hem till mig någon gång under morgondagen.Senare på kvällen är det dags för den 2:a deltävlingen i Melodifestivalen, som denna gång sänds ifrån staden Göteborg. Ska bli roligt och särkert lika underhållande att titta på som förra veckan.Dagen efter så kommer jag likt förra veckans deltävling lista samtliga utav artisterna och ge min version om vad jag tyckte om tävlingbidragen och alla dom olika scenframträderna…det ska bli riktigt skojigt att få skriva om det i bloggen.


Under söndagen blir det en till sväng ner till Nynäshamn och denna gång för att hämta hem Caroline. Jag kan tänka mig att det kommer att börja att det kommer börja ”pirra” en del i magen på mig under söndagen och kanske ännu mera på måndag morgon, men kan garanterat lova att jag kommer att åka med ett stort smile på läpparna till det nya stället där jag ska börja arbeta ett tag framöver.


 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards