Alla inlägg den 12 februari 2012

Av Sandra Sterner - 12 februari 2012 09:52



 

Jag fick mig en chock nyligen när jag fick höra om det fruktandsvärda nyheten att Whitney Houston är död.

Jag blev i det närmaste paralyserad och kall inombords när jag fick höra  nyheten på Sky News.Det gick liksom inte bara in i skallen på mig på en gång att Whitney Houston hade dött. När det började klarna lite mera i skallen på mig så blev jag sittandes i sängen med vidöppen mun och bara gapade och när jag följde nyhetstemat och såg när dom bar ut en bår från Beverly Hilton hotellet, då kunde jag inte längre hålla tillbaka tårarna och började grina.

Jag svappade mellan Sky News och CNN, men valde till slut att fortsätta att kolla på Sky News, där journalisterna  rapporteradeom en märklig, tryckt stämning utanför hotellet Beverly Hilton - där stjärnan Whitney Houston hade hittats död. Den 48-åriga Whitney Houston hittades livlös på hotellet i Beverly Hills, bara något dygn före den 54:e Grammygalan i Los Angeles. Enligt uppgifter till cnn.com var det popstjärnans egen livvakt som fann henne. När poliser och räddningspersonal anlände låg hon på golvet i sitt rum, och återupplivningsförsöken var utan resultat. Whitney Houston kämpade tidvis med drogproblem, som inverkade negativt på hälsan och karriären. Men under storhetstiden på 1980- och 1990-talen var hon en av världens mest hyllade sångerskor. ”Popdrottningen” eller bara ”rösten”, som hon ofta kallades då, har kammat hem fler musikpriser än någon annan kvinnlig sångartist. 170 miljoner sålda album, singlar och videor vittnar om framgångarna, liksom sju raka listettor under 80-talet på den amerikanska Billboardlistan.


- I nuläget finns inga uppenbara tecken på något brottsligt uppsåt, och dödsfallet utreds av polisen i Beverly Hills, berättar polistalesmannen Mark Rosen.


I Will Always Love You, som skrevs av countrydrottningen Dolly Parton, är kanske den sång som förknippas mest med Whitney Houston. Den smäktande popballaden sjöngs in av henne och var även ledmotiv i filmen Bodyguard, där Houston också spelade den kvinnliga huvudrollen mot Kevin Costner.



R.I.P


  




 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards