Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Sandra Sterner - 13 februari 2012 21:00

 

I morse var det då dags att åka iväg och pröva-på-ett-nytt jobb, och nu efter en hel lång dag på det nya jobbet, så kan jag nu tala om för er alla att jag älskar mitt nya arbete och stormtrivs ( som fisken i vattnet) med både dom nya kollegorna, chefen, kunderna och mina nya arbetsuppgifter. Det känns som en dröm som gått i uppfyllelse och tänk att ha möjligheten att ha en utav mina största hobbyn, som arbetsplats numera!!  Då det idag var första dagen, så var det mycket nytt att lära och dessutom ta in en hel del nya intryck och det blev till att lära sig många nya saker, men är en är sådan person som har otroligt lätt och dessutom lär mig väldigt snabbt och redan vid lunchtid, så var jag inne i mina nya arbetsuppgifter och fick även en del beröm utav den trevliga chefen. Jag tyckte att dagen bara swissade iväg och timmarna bara flög iväg och snart blev det dags för mig att åka hem. Jag känner mig så otroligt glad över att dagen idag har gått så bra och även om jag nu har kommit hem och börjat slappna av, så känns det så härligt inombords, och det är ju verkligen det här som jag vill syssla med om dagarna och längtar redan tills i morgon då det är dags att åka och jobba igen.  

  

 

Nu över till någonting helt annat och det var ju så att jag igår egentligen skulle ha skrivit och kommenterat lördagens Melodifestival. Men av den anledningen att världsnyheten att Whitney Houston hade dött, så tyckte jag att det inte lämpade sig att skriva och ge min version, som jag från början hade tänkt blanda lite alltefter vad jag tyckte om tävlingsbidraget och scenframträdandet. Ni som känner mig (och även har läst mina kommentarer från den 1:a deltävlingen vet ju vad som stod.) Det blev den gången en enda stora blandning, av skämt, ironi, sarkasam. Det finns ingen artist i hela Sverige, som ens kan komma i närheten av Whitney och henne enorma röstresureser och karisma. Både på väg och hem från jobbet idag, så hörde jag flera olika vackra låtar spelas upp i radion och det gick rysningar i min kropp när jag hörde denna duktiga kvinna sjunga så otroligt vackert. Det är inte många sångare/sångerskor som kan ta sig så höga tonerna, och nu fortsätter denna världsstjärna att sjunga för änglarna.


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards