Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Sandra Sterner - 21 februari 2012 22:16

Just det efter en dag break uppehåll från bloggandet brukar det ( för det mesta) iallafall göras en uppdateringen för mig på bloggen.


I söndags hade jag så svårt att somna, och någon som helst trötthet ville inte bara infinna sig. Jag vet att jag hade mig själv att skylla att jag inte kunde somna och det berodde troligen på att jag under dagen hade vilat och slumrat till en hel del, så när natten kom så ville liksom inte sömnigheten infinna sig. Istället blev det en enda varvade mellan tv:n och datorn. När jag väl bestämmde mig för att försöka komma till någorlunda ro och lägga mig ner för att sova, så blev det istället att tankarna for iväg till morgondagen och hur min andra vecka på det nya jobbet skulle bli, och det blir bara alltmer bättre och bättre för varje dag som går.


Herregud, tänkte jag när jag idag fick som uppgift att biträdande chef att styla ett fönster och dessutom byta ut vinterkolletionen på provdockorna.


Jag frågade vad det var hon hade tänkt sig, och fick till svar: Du har fria händer men tänk att det snart börjar bli vår.


Jag blev så överraskad och samtidigt väldigt glad över att redan efter att bara ha jobbet 1 vecka få en sådant uppdrag att göra. Jag satte igång med en gång och plockade fram det som jag tyckte och ansåg sig höra hemma i en vårkolletion, och hängde upp det i fönstret och därefter åkte vinterkolletionen av provdockorna och dom fick nu på sig lite mera pastell färger tillsammans med lite accessoarer,och för mig när jag stylar så är det viktigt att få fram den rätta (vår) känslan, som jag tror uppskattas hos kunderna.


När det var klart så kände jag att det verkligen skulle smaka gott med en kopp kaffe och gick till lunchrummet, och därinne var det uppdukat med smarriga semlor och det gick ju förstås inte att motstå sig att hugga in och norpa åt sig en semla...det är ju faktiskt bara "Fettisdagen" en gång per år och då måste man ju passa på att mumsa i sig en semla, när det är så att det bjuds på det.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards