Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Sandra Sterner - 9 februari 2012 18:24

Denna vecka tycker jag har gått väldigt snabbt och i morgon är det redan fredag och helgen börjar.

Jag är en sådan person som inte alltid gillar att gå ut med precis alla detaljer i bloggen och att vara lite hemlighetfull, det är just en utav min sidor.


Nu till saken är att jag är så himla glad :) upprymd, förväntansfull och lite ivrig, med att komma igång att jobba igen. Jag arbetar forfarande kvar inom samma företag, men ska  nu och arbeta med någonting helt annorlunda arbetsuppgifter och det ska bli både så spännade och lärorikt. Som det ser ut nu så kommer jag att börja jobba med det som jag verkligen brinner för att göra på dagarna och kontraktet kommer att skrivas under morgondagen, och nu efter helgen så börjar jag alltså jobba igen...ååå om ni bara visste vad jag längtade efter morgondagen, men ännu mera fram tills på måndag då jag börjar på det nya stället. :)


Igår när jag var i Skärholmen, så gick jag in på BR och överraskade min son Henrik, som jobbar som försäljare där inne. Nu på lördag är det bestämt att Caroline, ska åka ner till sina bröder Henrik och Jimmy i Nynäshamn och stanna fram tills på söndag och bortsett från det att Carolines pappa Jonny hade sin dotter några timmar i söndags, då dom var och tittade på bio och käkade på McDonalds, så blir det nu en hel dag ledighet från min överaktiva, stolliga yrväder.


Igår kväll när jag ringde för att Gratulera Nina, så blev jag glatt överraskad när hon berättade att hon och Nova kommer ner med tåget från Västerås nu till helgen. Det är ju helt fantastikst underbart att få besök utav Nina och Nova. Denna gång kunde visst inte Ninas make Janne följa med vilket jag tyckte var tråkigt, men han var upptagen med annat att  göra. Men att få besök utav min stora tjej Nina, som jag inte allför ofta träffar numera och Nova det gör mig så otroligt glad. :)


Alltså kortfattat om denna vecka som hitills gått: Börja nytt jobb på måndag och till helgen få kärt besök av Nina och Nova...det blir alltmer bättre och bättre dag för dag bara glädje hjärtat rymmer och numera struntar jag i sorgerna och bekymmern  och ser nu bara positivt och glatt framåt och in i framtiden..and i love it.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards