Alla inlägg den 11 februari 2012

Av Sandra Sterner - 11 februari 2012 17:30

Ja, vad passar inte bättre med att komma igång med att skriva på dagens inlägg, nu när Nina och Nova har gått till lekplatsen. Nina, undrade ifall jag ville följa ut till lekplatsen, men jag avstod, vill helst vistas så lite som möjligt utomhus när det är minusgrader. Så under tiden Nina och Nova är ute och härjar i snön ( brrr) och leker, så uppdaterar jag min blogg.


Det är så himla typiskt bara för att det just idag råkar vara lördag och man är ledigt. Så vaknade jag typ strax efter klockan 8 i morse och var pigg och alldels klarvaken,och kunde inte alls somna om. Jag som i vanliga fall oftast brukar vara så fruktandsvärt morgontrött och just när det är helg så brukar jag vara den som sällan vaknar och stiger upp ur den varma, sköna sängen förrän vid 10-10.30 I morse så blev det inte så, utan det blev tidigt frukost och sedan göra sig i ordning för att köra ner Caroline till Henrik i Nynäshamn.


 

 

Skyndar mig ut i kylan till bilen.

   

Framme i Nynäshamn. Där Henrik stod och väntade utanför sin port på sin lillasyster.



Jag hann även en snabbis förbi centrum och gå in Pernillas Secondhand och... 

 

 


 köpte denna svart/glittrade stickande tröja.



 

Även detta svart/lila glittrande/ paljett linne, som var helt i min smak.


Jag är så otroligt förtjust i allting som har att göra med  lite udda kläder, skor och väskor att göra.Fann även denna lite annorlunda väska, men det var tyvärr inte alls till salu :( utan var bara något slags visningsexemplar....tråkigt tyckte jag, som starkt gillade denna lite udda och roliga väska.



 

Som t.ex denna svarta väska  som är formad som en kropp.


Det finns inte speciellt många butiker i Nynäshamn, men dom fåtal som secondhand butiker som finns brukar det för det mesta finns något plagg, som faller mig i smaken. Då jag visste att Nina och Nova skulle komma över till mig under dagen, så var det efter en liten snabb genomgång av butikerna, dags för mig att sätta mig i bilen och åka hemåt igen. När jag kommer körande och har pendeltågstationen jämsides med mig, så ser jag att pendeltåget just kommer inrullade på stationen, vilket flyt jag hade och bromsade och stannade i höjd vid pressbyrån och väntade på att Nina och Nova skulle komma och efter en liten stund så kommer Nina och Nova gående hand i hand. Väl hemma, så gör Nina "tabben" att hon råkar snubbla över huvudet på tigermattan, som jag har liggande precis innanför dörren och vi båda börjar skratta och Nina uttrycker sig: Jag känner mig som betjänten, som varje Nyårsafton snubblar över en liknade matta. Nu höll samma sak på att hända igen, när Nina och Nova skulle gå ut och leka, men då kom hon ihåg att det var lika bra att kliva eller hoppa över tigerhuvudet och måste få tillägga att det ser faktiskt rätt så lustigt och roligt ut när dom som kommer på besök hemma hos mig. Så fort dom kliver innanför ytterdörren så mötts dom av min tigermatta och det uppstickadet huvudet, men man måste vara lite försiktig så att man ser sig för så att man inte snubblar över tigerhuvudet.



 

Gulliga Nina och Nova har tagit plats bland kuddarna i skinnsoffan



 

Se bara så glada mina sötnosar är när vi är tillsammans.


Nu lämnar vi detta ämne och ger oss istället in på temat musik, och är det inte så att: Musik ska byggas utav glädje av glädje bygger man musik, Musik det får ni ändå medge och gör glädjen ännu mera glädjerik.

Just det nu är Melodifestivalen inne på sin 2:a vecka och nu har dessa deltagare som listas nedan landat i staden Göteborg.

Här är här kvällens bidrag:

01. Ulrik Munther – "Soldiers"

02. Top Cats – "Baby Doll"

03. Sonja Aldén – "I din himmel"

04. Andreas Lundstedt – "Aldrig aldrig"

05. Timoteij – "Stormande hav"

06. David Lindgren – "Shout It Out"

07. Mimi Oh – "Det går för långsamt"

08. Thomas Di Leva – "Ge aldrig upp"


Precis som jag skrev igår så ska det bli lika underhållande och roligt att se denna veckans artister och höra och se deras tävlingbidrag och se deras scenframträdande. I morgon kommer jag att skriva och lista upp samtliga utav kvällen artister och deras framträdande i min blogg, och ge min version om vad jag tyckte...missa inte det.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards