Alla inlägg den 26 februari 2012

Av Sandra Sterner - 26 februari 2012 17:58

Vilken härlig känsla att i morse bli väckt av att solens varma strålar letade sig in genom mina gardiner. Om det är något som verkligen kan få mig på gott humör så är det bl.a vädret och när vädret är toppen så blir man glad och nu börjar det alltmer kännas som våren börjar närma sig med stormsteg.


Jag tänkte faktiskt idag skriva om den 4:e och sista deltävlingen i gårdagens Melodifestival och tycker att den sista deltävlingen var helt klart den bästa utav dom alla och tyckte flera utav tävlingsbidragen var toppen, men så fanns det även dom som föll ( för mig) långt ner i botten. Jag hade från början trott att den hela tiden skulle vara en trio programledare, bestående av Sarah, Helena och Gina, men det visade sig ju att både under den 2:a och 3:e deltävlingarna var det ju endast Sarah och Gina ( Helan och Halvan) som var programledare. Igår visade det sig att Helena hade kommit tillbaka ( även om hon var något alldeles förskräckligt hes) men hon gjorde säkert ändå sitt bästa.


Nu över till dom alla artisterna och deras scenframträdande, och det är ju smaken är ju som baken, alltså delad och alla kan ju inte precis tycka likadant om precis allting.


1. Charlotte Perrelli – "The Girl" Jag har alltid tyckt att Charlotte, sjunger bra. Hennes scennärvaro och shower brukar vara suveräna. Så fort jag igår hörde dom första tonerna i hennes låt så kände jag att det var helt klart en melodi helt i min smak och tycke. På tal om hennes nätta, söta chock rosa mini klänning....rosa är ju aldrig helt fel och det är ju bara att titta på min blogg!! Think Pink!!!


2. OPA! – "Allting blir bra igen" Jösses ett gäng Greker som tydligen hade förvirrat sig totalt och enligt mig hamnat helt galet fel. Vilket fruktandsvärt dåligt och dessutom tråkigt tävlingsbidrag och deras refräng som bara gick: Jag sjunger oh, oh, jag sjunger oh, oh och det om jag tänkte var snälla sluta och låt snart nästa bidrag börja.


3. Dynazty – "Land of Broken Dreams" Äntligen en hårdrocksgrupp som var helt då det gäller musik och text i min smak. Blev glad att dom kom till andra chansen och hoppas verkligen dom lyckats med att där knipa en plats till finalen i Globen.


4. Lotta Engberg och Christer Sjögren – "Don't Let Me Down" Jag är faktiskt varken speciellt förtjust i Lotta eller Christer. Om man går tillbaka en massa år när Lotta stod på scen och sjung: "Fyra bugg och en coca-cola", och det är också en melodi som jag avskytt. Likaså smörsångaren Christer som är en gamla veteran i just Dansbandsmusik, som inte heller brukar falla mig i smaken. Men igår när jag hörde denna duo sjunga " Don't Let Me Down" så föll den ( helt oförväntat) mig helt i smaken och särskilt refrängen: Hold me, touch me, never let me go. Don't let me down, don't let me down.Squeeze me, thrill me, say you love me too. Don't let me down, don't let me down 'cause baby this time I don´t wanna let you go, den var ju jättefin.


5. Hanna Lindblad – "Goosebumps" Jag känner tyvärr inte så mycket till denna artist.Jag tyckte att både scenframträdandet och melodin skrek 80-talet (är det tillbaka) och sedan sjung hon något You give me, give me Goosebumps. Nää, knappast att man fick gåshud av att höra henne sjunga.


 6. Axel Algmark – "Kyss mig" Nej, Tack! Bevare mig väl. Men fråga kanske Karin..! :) Denna melodi var för mig lika urusel och dålig som grekerna bidrag och till skillnad från gruppen OPA som i refrängen sjung Jag sjunger oh, oh, jag sjunger oh. Så valde denna unga artist istället i refrängen sjunga: Lalalalala…Lalalala.


7. Lisa Miskovsky "Why Start A Fire" Alltid lika glada och söta sångfågeln Lisa. Vilken duktig artist denna gulliga tjej är och man förknippar henne ofta just med sin gitarr. Denna melodi gick direkt rakt i mitt hjärta och hennes bakgrunds dansare som påminnde om änglar var ju så fina. Absolut helt rätt att utav svenska folket att skicka henne till finalen i Globen.


8. Danny Saucedo – "Amazing"  Det är någonting med artisten Danny, som tyvärr inte går hem hos mig. Det var likadant som i fjol när han uppträde i Melodifestivalen, och det är en blandning utav både hans scenframträdande och just den sortens musik som han levererar, den går bara tyvärr inte hem hos mig. Jag hade hellre sett att det var Charlotte som hade skickats direkt till finalen i Globen.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards