Alla inlägg den 9 juni 2014

Av Sandra Sterner - 9 juni 2014 20:35

Det verkar som sommaren har kommit och hoppas verkligen den nu stannar kvar ett bra tag nu. Nu när vädret är så varmt och skönt och det är då som jag trivs allra bäst.

Igår så bänkade jag mig framför tv:n för att se Prinsessan Madeleine och hennes make Chris när dom skulle döpa sin otroligt söta dotter och nu den senaste tillskottet i den Svenska kungafamiljen: Prinsessan Leonore Lillian Maria.

 

 


 

Jag blev lite rörd över att se det fina dopet som hölls i Drottningholms kyrkan och det var så vackert med dom fina psalmerna alla som sjung. Jag tyckte det inte var så länge sedan Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel fick sin lilla Prinsessa Estelle och hennes dop visades på tv:n. Tänk vad tiden går fort...alldeles för fort egentligen. Nu har ju Prinsessan Estelle hunnit blivit över 2 år och för att vara så pass ung tyckte jag att hon uppförde sig ordenligt. Jo, men visst kunde man se att det fanns en hel del spritt och spratt i den lilla kroppen och kunde inte låta bli att fnissa till när Prinsessan Estelle ställe sig på knäna på stolen och vände ryggen till för att se vem det var som satt bakom henne.

Ja, man minns tillbaka när ens egna barn var små och det var inte det lättaste att hålla koll på små barnafötter och särskilt inte när det är flera par fossingar och ens småbarn springer åt flera olika håll. Det var tider det och nu är nästan alla mina barn stora.

En annan lite lustig grej som jag tänkte på igår när jag såg dopet på tv:n Det verkar ju vara så att det är i monarkin eller i kungliga sammanhang väldigt populärt att bära väldigt små lustiga hattar. Jag observerade att en utav Kungens systrar bar nästan en likadan mini variant av hatt som jag provade när jag och Caroline var nere i Nynäshamn i början av maj. ( Finns att läsa ett inlägg om detta bakåt i min blogg)


 


   





Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards