Alla inlägg den 27 juni 2014

Av Sandra Sterner - 27 juni 2014 19:32

Då var det dags för helgen att strata igen och förra fredagen var det ju Midsommarafton. Ja, vädret är ju som det är och tycker fortfarande det är för kallt ute för att nu vara i slutet av juni månad. Tänkte just på det är på tisdag börjar juli månad, som ska vara högsommar månaden. Min son Gecke ( som är mitt kärleksnamn på Henrik) fyller år den 26:e och bara 2 dagar efter sin födelsedag åker eller snarare flyger Henrik och hans bästa vän över atlanten för att där besöka staden som sägs aldrig sover...just det New York, och hoppas verkligen att dom går och besöker den vackra tjusiga frihetsgudinnan.


-Ja, vad mera har hänt sedan sist...


- Jo, jag satt och läste i Metro tidningen på jobbet i morse och när jag läste denna artikel, så gick det rysningar utefter ryggraden och det kändes nästan som om mitt hår och det oavsett jag har extensions eller inte, man håret kändes som det ställde sig vinkelrätt rakt upp och...ett OJ slank rakt ur mig.

 

-Herregud, alltså kan man verkligen få inneha vapenlicens när man är helt blind...??? Ja, i och för sig så verkar detta gälla i alla fall i North Dakota i USA.


Jag begriper det inte och tycker det är det låter helt vansinnet att låta en helt blind person inneha vapenlicens och få skjuta.


   



Denna artikel fick mig att tänka på ett program som jag sett på tv:n och det heter: Jackass. Till er som kanske inte vet vad deras program handlar om så är det rena-rama-galenskaperna dom håller på med. Jag kom och tänka på en grej som dom tokiga killarna gjorde en gång och det var att en utav dom spelade helt blind och gick med vit käpp och försökte ta sig in i en bil. Vilket han även lyckades med och startade den och när han sedan ( han spelar så jävla bra) men i alla fall så kör rakt in i bilen framför sig för att sedan backa helt felfritt för att sedan ytterligare ännu en gång köra in i bilen framför sig. Det kan möjligvis finnas något klipp på denna video på YouTube.


Jag tycker som ni kanske vet om humor och när man skojar om saker och ting och när det görs som ett dolda kamera grej ( med andra personer, dock inte mig själv) då blir det liksom ännu skojigare att se.


Jag har en gång för en massa år sedan ( tror det är närmare 7-8 år sedan) men i alla fall jag var inne i en skobutik inne i stan och hade hittat en par snygga stövlar, men just i denna butik fanns det liksom bara en sko framme. Så jag gick fram till tjejen som stod bakom disken och frågade om jag möjligvis kunde få pröva den andra stövelen också.


- Javisst svarade en väldigt glad tjej. Stövlarna kommer strax upp...(och nu till det som fick mig att förstå att detta var Dolda kameran eller blåsningen) upp från mathissen....


- Hallå! Försöker ni tuta i mig och lura mig att stövlarna kommer upp från en mathiss, inne i en skobutik...??? Detta är måste vara Dolda kameran eller någon form av Blåsningen!! Lägg ner eller bryt, vart någonstans har ni gömt kamerorna...?


Jag är en person som inte gillar alltför oväntade överraskningar och särskilt INTE från personer som inte står mig så nära.


Nej, nu blir det snart dags att göra ordning för lite fredagsmys här hemma och på återseende till nästa gång....

 


   



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards