Alla inlägg den 21 juni 2014

Av Sandra Sterner - 21 juni 2014 22:28

    Brr, och hutter det var mig den kallaste midsommarhelgen som jag har upplevt på väldigt länge. Läste på Expressen att i Onsala söder om Göteborg hade det haglat och det hade lagt sig som ett vitt täcke på marken. Just nu visar ute temperaturen på endast 10 grader och på nätter  blir det ännu kallare och då sjunker temperaturen till 5-6 grader. Inte ens vår röd/vita fyrbenta sak: Simba vill vistas utomhus längre, utan kurrar upp sig i Carolines säng eller med oss i soffa.


Jaha, ja, vi kör tydligen en repris på februari månads väder av någon konstig anledning...

 


 


 

Det känns inte ens det minsta lockade att vara utomhus när det är så ruggigt och kallt...I JUNI månad som det enligt almanackan ska vara. Istället för att gå tunt sommarklädd, nu blir det nu byxor, tröja och jacka. Den tjusiga, lövande, blommiga midsommarstången ser idag inte alls så grönskande grön, utan bladen har alle redan börjar skrumpna ihop och blommorna som vi igår plockade i skogen ser redan ut att börjar vissna.Det är ta mig tusan inte klokt att det ska vara så är kallt under sommaren, då man vill vistas utomhus så mycket som möjligt med att sola, bada, grilla och strosa omkring i naturen, sitta på någon mysig uteservering och äta gott. Jag tycker det är på tiden nu att väderklimatet borde ändra på sig till det bättre och välkomnar och ser hellre att solen skiner från en klarblå himmel än att mötas varje morgon som man nu fått göra av en övermulen grå himmel och regn till-och-från och kall blåst.


- Okej, att sommaren är kort och det mesta regnar bort, men hösten är väl inte redan här....?






Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards