Alla inlägg den 19 juni 2014

Av Sandra Sterner - 19 juni 2014 22:50

Om bara någon timme så är det midnatt och då är det också midsommar och tänka sig att snart är även juni månad slut. Jösses, vart tar tiden vägen...tyckte nyss att juni månad började och snart börjar den gå mot sitt slut.Denna midsommar blir det inget flängande och farande till vänner, utan istället håller vi oss på hemmaplan och det känns riktigt skönt det med. Alldeles i närheten av där vi bor finns ett naturområde och det satts upp lappar i porten om att: Välkommen att fira midsommar tillsammans!!


Jag skulle vilja säga eller skriva såhär att allt beror på hur vädret kommer att bli och som det tidigare sett ut idag på förmiddagen då regnet stod som spön i backen, då vete sjutton om någon utav oss kommer att ge oss ut enbart för att bli dyngsura.


- Nej, tack det betackar vi oss för. Men om det kanske är så att det bli uppehållsväder och vädergudarna bjuder på lite solchanser då vistas jag mer en gärna utomhus. Jag för min del förknippar tillbaka till min barndom när jag var yngre och firande nästan varje midsommar ute på Gålö och det väcker upp en massa blandande känslor inom mig. Det finns en viss speciell charm och mysfaktor med midsommar och vara med eller se på när midsommarstången kläs med björkkvistar och ängsblomster för att sedan ta några i hand och dansa i ring runt den.


Denna vecka blev det bara till att jobba 4 dagar och veckan gick i väldig fart och vips så var det torsdag. Nu blir det ledighet och sovmorgon i 3 dagar innan vardagen börjar igen med ett trivsamt jobb att åka till. Idag efter jobbet och nu blir det hela 3 dagar ledighet innan vardagen börjar igen med jobb, men i alla fall så blev det iväg och handla midsommarmaten, såsom sill, färskpotatis, prinskorv och köttbullar.


Nu blir det inte så mycket mera skrivet från mig ikväll, utan nu ska det bli dags för att krypa ner i knopplådan ( ett uttryck som jag fått från min svägerska Anette) och det återstår att säga: God natt.


 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards