Alla inlägg den 12 juni 2014

Av Sandra Sterner - 12 juni 2014 19:28

Dagen har känts längre än vanligt och i det närmaste oändlig och tiden den har idag krypit fram, men så är det ju också näst sista dagen på veckan att jobba och i morgon är det fredag och då slutar vi tidigare. För det mesta så tycker jag oftast inte tiden räcker till och bara rinner iväg och både vardagarna och helgerna swischar förbi i väldig fart.


Det här med vädret, man blir ta mig fasiken inte klok på detta väderomslag som tycks ändra på sig hela tiden. Och inte heller blir man desto klokare på vad man ska sätta på sig när man ska iväg tidigt till jobbet. Det är ju såklart att man anpassar valet av kläder efter vädret och ser det ut att bli en vacker solig och varm dag då blir det så att jag föredrar att ha på mig klänning, eller så kjol och top. I morse när jag vaknade så var det soligt och varmt och det fick bli kort klänning och tunna leggings, men så efter lunch så blev det övermmulet och grått och så började det ösregna. Sedan uppehåll för att sedan när man skulle sluta så hade det börjat ösregna ännu mera. Då jag åker bil så hade jag förstås i morse när det var solsken ingen som helst  tanke på att varken ta med mig jacka och ännu minde se till att ha med mig mitt paraply som för det mesta brukar ligga hemma och på hyllan. Och dom dagarna då det är övermulet, småkallt och regnar då händer det att det klarnar upp mitt på dagen eller på eftermiddagen och då har man typ satt på sig jeans och tröja och håller på svettas halvt ihjäl.


Jag har tyckt ett tag att det saknas lite nya blommor på min lilla tomt eller kanske snarare lilla gräsplätt som jag har på baksidan och körde idag efter jobbet till Blomsterlandet.


- Jösses så fina och vackra blommor och buskar dom hade till försäljning. Jag gick länge och tittade och trånade efter ett det ena, efter det andra och skulle velat köpa en massa nya blommor och buskar till min lilla baksida. Det fick till slut på en limefärgad klängrosor och om det är något som jag tycker är supersnyggt så är det klängrosor som växer uppför en vägg och för att klängrosen så få fäste så måste det ju finnas en spalje och en vit sådan blev det också idag.



 

 

Såhär blev resultatet

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards