Alla inlägg den 28 juni 2014

Av Sandra Sterner - 28 juni 2014 20:42




Det bara regnar regnar och molnen hänger så lågt att dom kan trilla ner och lika grått och trist väder är det ute idag:    När ska det egentligen vända och bli: SOMMAR!? Som vädret är just nu så skulle det lika gärna kunna vara höst.Jag har hört på radion idag….att regnvädret även fortsätter in på nästa vecka och jag som bara vill ha sol hos mig.   


Jag för min del tror att denna sommar kommer bli så mycket bättre än så här. Det ser ju inte så ut i alla fall och antagligen blir denna sommaren den: regnigaste, blötaste. gråaste och kallaste sommaren på väldigt länge. Jag som föredrar sommaren, men verkligen inte när det är regnar och är grått och kallt. Då visats man ju ute så mycket man bara kan och är vädret på toppen så mår kroppen likaså bra och faktiskt så brukar man bli så mycket mera gladare och på bättre humör när vädret är behagligare ute än vad det är just nu.För mig är sommaren och ska den även vara solsken och värme. man ska kunna gå klädd i klänning eller kjol + top och kunna åka till en strand och lägga sig och sola och bada. Nu istället blir det till att klä på sig som det vore en höstdag och byxor, tröja och jacka för att inte frysa. Det är ta mig fasiken inte klokt att vädret är så här regnigt och kallt på sommaren.


Tidigare idag var vi i Skärholmen och tittade lite bland dom alla butikerna, men varken jag eller Caroline hittade något som föll oss i smaken. Jag kan däremot tänka mig att det går bra för många som har butiker nu och det är ju känd sedan länge att folk shoppar mera när det är regnar.


Nej, nu blir det till att kolla och se om det finns något sevärt på tv:n och om inte så får det kanske bli att till att se om man finner någon film på nätet.


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards