Alla inlägg den 11 juni 2014

Av Sandra Sterner - 11 juni 2014 20:33

Idag var det då dags för Carolines skolavslutning och nu så har även mitt yngsta barn gått ur årskurs 7. Jag ser det som en självklarhet att man som förälder ( och det gjorde även min kära pappa när jag var liten och gick i grundskolan) att man följer med sitt barn på deras skolavslutningar och det oavsett om barnen är små eller större.


 


 




 


 

Nu väntar ett långt skönt sommarlov med lite inplanerade aktiviteter och så förstås på sol och värme för om det är något Caroline verkligen gillar att göra på sommaren så är det att bada och gärna på ställen som har långa vattenrutschkanor. När jag var yngre så minns jag inte att det fanns vattenrutschkanor, utan det ända som fanns att använda mest på badhus var trampolinerna och dom tyckte jag var super skojiga att stå och hoppa upp-och-ner på innan man plumsade ner i vattnet. Nu är det så inte så långt ifrån där vi bor så finns det ett utomhus badställe med 3 stycken pooler. En pool är ungefär en ankdamm och den är avsedd för bebisar och mindre barn upp till 3 år och därefter finns det en mellan bassäng som är lite djupare och den allra sista bassängen som även den är kopplad till en vatten ruschkana och den är allra djupast. Nu är det så för många år sedan, minns inte exakt, men vi bodde i alla fall på den gamla adressen och jag hade följt med Caroline bort till badställe. Det var inte så värst mycket folk då vi kom precis när dom hade öppnat och Caroline gick direkt till trappan dom ledde upp till vattenruschkanan och Caroline lyckades övertala mig att provåka en gång och mycket riktigt så fick hon med mig ända högst upp och sätta mig ner och glida eller snarare flyga ner för ruschkanan med väldigt fart. Det gick så förbannat fort och det var nära på vippen att bh:n flög all världens väg:   


- Wow, det var ju skitroligt.   


Jag tänkte vara lite ledig själv i sommar och då är det än så länge inplanerat att vi ska åka både till Västerås för att hälsa på min stora tjej Nina, och hennes familj. Sedan så vill Caroline även denna sommar att vi ska åka hela långa vägen ända ner till Göteborg och anledningen till det är för att Caroline, så gärna vill besöka den stora nöjesparken Liseberg.


Ja, än så länge är det ju bara den 11:e juni och det är nu bara 9 dagar kvar tills det är midsommar. I mitten av augusti börjar Caroline årskurs 8 och då ska hon även under höstterminen ut på praktik/prao och pröva på hur det är att vara ute i arbetslivet.


- Herre jösses.....vart tog dom små barnaåren även...?









Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards