Alla inlägg den 3 april 2015

Av Sandra Sterner - 3 april 2015 13:25

Igår var det Skärtorsdag och det är ju då man brukar se en massa små utklädda påskkärringar och även så få besök utav dom i hemmet. Tidigare år där jag bott och där jag även bor idag har det varje år plingat på dörren och utanför har det stått ett litet gäng påskkärringar och önskat: Glad Påsk! Igår och det var faktiskt nästan även så att både jag och Caroline hade förväntat oss att det skulle plinga på ytterdörren, men den var helt tyst och gav sig inte från ett endast litet knyst!


Idag är det långfredag och det var just på denna dag som vår Jesus Kristus  korsfästes enligt den kristna traditionen.


 

 

Nu för tiden firas påsken mera modernt och man träffar sina nära och kära äter påskmiddag tillsammans och målar ägg, dessvärre kan jag inte ha påskris hemma av den anledningen att jag har allergi. I morgon på påskafton blir det till för Caroline att få gå på skattjakt och leta på lite olika ställen efter sitt påskägg.


 

 


Idag eller snarare just nu sitter Nina, Janne och Nova i bilen på väg ifrån Västerås ner till Stockholm för att hälsa på både sin pappa och så förstås sin mamma och lillasyster, men det blir först i morgon nere i Nynäshamn.


Ja, ni mina läsare det är ytterst sällan min mobil är tyst och är den det så är den det bara på nätterna. Idag ringde min trevliga och fina väninna Eva som bor i Nynäshamn, men tyvärr så råkade jag missa samtalet då jag i morse inte tänkte på att ta med mig mobilen ut i köket och sedan vardagasrummet. Jag blev förstås super glad över att få höra av henne och sist vi sågs var för någon vecka sedan när jag råkade springa på henne nere i Nynäshamn. Vi hade mycket att prata om och snackade en hel del om gamla och roliga minnen och det fick mig att minnas allt det roliga vi varit med om när vi var yngre. Vi bestämde att vi snart måste ses och sätta oss ner över ett glas vin. - Alltså vad synd att inte lägenheten jag kollade på igår var i gott skick och den lilla baksidan var ju inte direkt mycket att hurra för och det skulle kosta en massa pengar att påkosta renovering av alla rum + att man inte har någon ordenlig gräsplätt. Allt skulle bli så mycket enklare och lättare om det vore så om vi kunde flytta ner till Nynäshamn, mina stora pojkar Jimmy och Henrik bor där nere. Likaså Niclas som nyligen fått jobb har framtidplaner på att bosätta sig nere i Nynäshamn. Carolines pappa Jonny bor i Ösmo, som ligger en pendeltågsstation innan Nynäshamn, och även så Caroline farmor och farfar + farbröder och kusiner. Alltså det är i det närmsta många inom vårt nätverk.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards