Alla inlägg den 10 april 2015

Av Sandra Sterner - 10 april 2015 18:24

Det har gått och blivit fredag och nu snart är påsklovsveckan över för denna gång, och under denna vecka har Caroline varit på fritids. Där dom idag avslutade fredagen till lunch bjuds det på långbord och sedan var det disco. Vilket uppskattades väldigt mycket utav Caroline, som sedan när hon kom hem visade upp vilka nya dance mowies hon gått och lärt sig och som själva pricken över i:et så avslutade hon dansuppvisningen i vardagrummet med att köra "fågeldansen".


- Åh, vilken otroligt härlig och skojfrisk unge. Och Caroline kan verkligen få igång folk i sin närhet med sitt stora hjärta,   sin humor, spontanitet och med en massa roliga gester.


Igår så var Caroline med sitt fritids och provade på hur det kändes att åka med i ett terrängfordon, som typ körde ute i skogen. Det blir ju så när man kör bil ute i naturen bland stubbar och sten att det lätt då blir lite gupp här och där.


Jag hade från en utav mina vänner i Nynäshamn fått reda på att det finns ytterligare en secondhandbutik i Nynäshamn. I alla fall så heter den butiken Bryggan och ligger inte alls speciellt långt ifrån Sjötelegrafen. Nåväl skulle inte Eriksson gamla lokaler som fortfarande än idag står tomma, men läste på Nynäsposten att nu har Nynäshamns kommun beslutat sig för att bygga om Erikssons gamla lokaler till lägenheter. Finns det något bättre och mera intressant än att utforska nya secondhand butiker och bestämde mig för att åka ner och kolla in var det fanns för något spännande. Jag kom fram några minuter innan dom hade öppnat och väntar dom 2 minuterna utanför innan dom öppnar. Strax efter så kommer en kille inifrån och så låsa upp och tyckte mig genom glaset att han såg lite bekant ut. Hmm, vart har jag sett honom någonstans...? När sedan han låst upp dörren och håller upp dörren så ser jag genast vem det är och utbrister glädjande: Raffe!! Jag fick nästan lyckotårar i ögonen och trodde för stunden att jag skulle börja böla av lycka. Herregud, det var åratal sedan vi sist såg varandra och vi gav varandra en kram. Så otroligt att man träffar på så många utav sina vänner, och förre detta grannar och kollegor.


Det känns som man är verkligen hör hemma i Nynäshamn och varenda gång jag åker därifrån så gör det ont i mitt hjärta. Det går inte en endast dag på hela året då jag inte tänker på att jag en dag ska återvända och flytta tillbaka dit ner. Jag har ända sedan förra sommaren försökt annonserat på olika sidor om lägenhetsbyte, men dom allra flesta har legat alldeles för högt upp och det har inte ens varit intressant. Någon enstaka har varit på markplan, men när jag nu senast var och kollade på en lägenhet som låg på markplan och med uteplats så visade det sig att det inte var något att ha. Idag på eftermiddagen när jag hade kommit hem så hade jag fått ytterligare ett meddelande av en som var intresserad av att byta lägenhet i Nynäshamn. - Tjoho, vilken lyckad dag! :) och tog ett glädjeskutt och blev så glad    Först så springer jag på en gammal vän och sedan får jag ett mail om ytterligare en som har en markplanslägenhet med uteplats och inte alls så långt ifrån där jag bodde tidigare. I morgon ska Caroline träffa och umgås med sin pappa Jonny och det är någonting som hon pratat om hela veckan. Så efter att jag lämnat Caroline hos sin pappa blir det till att åka och titta på lägenheten.   

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards