Alla inlägg den 18 april 2015

Av Sandra Sterner - 18 april 2015 17:24

Den var egentligen tänkt denna helg att vi skulle iväg och låta Caroline åka Go kart, men efter lite övervägande i morse då Caroline var lite trött efter gårdagens disco på ungdomsgården, så blev det bestämt så att vi åker iväg nästa helg och åker Go kart. Caroline undrade om jag också skulle köra, men skippar nog antagligen det då jag kör min egen bil nästan varje dag.


Idag har det istället blivit så att vi stannade hemma och har tagit det lugnt och mysigt. Det blir lätt så att man hamnar i soffan och läggar datorn i knäet för att se om det har hänt något på internet eller så på sin Facebook. Alltså hur gjorde folk förr i tiden...?? Typ när jag var tonåring ( inte för att jag är född på stenåldern, men ibland kan det faktiskt kännas som det)    men inte fasiken fanns det någon dator i hemmet då!! Utan snarare så glodde man på tv:n och det fanns dock inte heller så många tv-kanaler att välja mellan, utan man kunde välja endast mellan SVT kanaler 1:a eller på 2:an. Det var långt ifrån det fanns något och se och det är faktiskt likadant idag och det är ytterst sällan jag ser något tv-program på SVT. Ja, vad gjorde man annars då när man varken hade dator i hemmet som barn eller glodde på tv:n...? Jo, antagligen gjorde man som jag läste min favorit ungdomstidning. Mitt livs Novell eller tidningen Starlet eller så lyssnade man på LP skivor. Eller så uppgicks man med familjen eller vänner och satte sig ner vid ett bord och spelade sällskapsspel. Idag känns det verkligen som det är omodernt att sätta sig ner med sina barn eller vänner och spela sällskapspel. Utan istället är det endast datorn, internet och Facebook som hägrar och det känns faktiskt lite läskigt när man tänker efter hur många timmar man läggar per dag som sedan blir till vecka, månader och år endast för att sitta framför datorn.


Jag är precis likt många andra fast framför min dator ett par timmar om dagen. Nu när jag varit hemma ett tag från jobbet så har det blivit lite mera. Däremot så använder jag aldrig min mobil som dator, utan den har jag endast för att ringa och sms:a. Idag när jag var inne för att kika om något nytt hade hänt på Facebook så fick jag se att min senaste ex-make Micke hade lagt upp ett gammalt kort på sin klass när han gick i lågstadiet. Jag kunde tyvärr inte hålla mig för skratt och skrev under kommentarsfältet: 70-talet ringde och vill ha tillbaka sina kläder :) tänkte även skriva "pottfrisyrer" men lät bli för det kanske även finns folk idag som just har sådana frisyrer. Läste vidare på Facebook och fick se att min dotter Nina hade lagt upp en bild som visade att hennes make Janne och dottern Nova idag är på cirkus i Västerås.


 


 

Jag hade fått brev ifrån min söta väninna Elin i Nynäshamn som undrade om jag ville komma förbi henne och hälsa på i veckan. - Ja, visst absolut mer än gärna    kommer jag över ett par timmar i veckan så vi får sätta oss ner och prata en massa härligt tjejsnack. Om det ändå vore så att jag bodde närmare så skulle vi kunna ses oftare.


  

Elin och jag sist vi sågs nere i Nynäshamn






 



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards