Alla inlägg den 24 april 2015

Av Sandra Sterner - 24 april 2015 18:39

Då var det dags att göra helg igen och välkommen efterlängtade fredag :) och tror nog inte jag är ensam att längta till helgen och umgås med familjen. Inte så värst många dagar kvar på april månad nu och nästa vecka är det Valborg och då blir det till att åka och kolla på den mysiga brasan och efteråt blir det restaurang besök.


I sommar ska Caroline ut på sin allra första utlandsresa och det känns ju förstås lite spännande för henne att se ett annat land, än lilla ankdammen Sverige. Nu för tiden så måste man boka tid hos polisen för att göra pass och nu är det fixat till början av nästa månad.


Nu över till en annan sak som Caroline har kommit underfund med att hon så gärna vill ha och det är lockigt hår och som hon uttryckte sig: Mamma jag är less på att ha spikrakt hår!!Jag hade själv för ett par år sedan lockigt hår ( inte för att jag är född med självlockar) men antagligen så lockade jag varje morgon mitt hår eller så satte jag fast papiljotter i håret så att håret just fick dom där fina "änglalockarna" jag så gärna önskade jag hade. Nu för tiden så orkar jag inte längre fixa med håret lika mycket och har det för det mesta spikrakt, men kan hända vid festliga tillfällen eller högtider så åker locktången fram och lockar då håret. Idag var jag och Caroline i Haninge centrum och Caroline ville absolut gå in på H&M och kolla. Väl därinne så gick hon dit dom har skönhetsprodukter och letade reda på papiljotter, och dessa fick jag lov att hjälpa henne med att sätta fast i hennes hår efter det att hon duschat och tvättat håret. I morgon när hon vaknar så får vi se om det blivit några lockar i hennes långa blonda hårsvall.

I morgon på agendan är det planerat att vi ska åka iväg och prova på att köra Go-kart. Det var egentligen tänkt att vi skulle göra det förra lördagen, men då Caroline förra fredagen var på disco på ungdomsgården så orkade hon inte åka någonstans förra lördagen, men förhoppningsvis kommer vi köra Go-kart i morgon.


I kväll är det final i Let´s Dance och det blev precis som jag förutsådde att Marie skulle gå direkt till final. Dessvärre så trodde jag inte att det var gamla Ingemar Stenmark som skulle få vara den som hon skulle tvingas möta i finalen. - Nej, snarare trodde jag att det skulle vara Alex eller då han tyvärr röstades ut så hade jag hoppats på att det ändå skulle vara Jonas Björkman. Snacka om att den karln verkligen har utvecklas och lärt sig mycket på dessa veckor. Däremot stelbenta och förvirrade Ingemark Stenmark, som inte alltid verkar veta vart någonstans han ska sätta sina fötter eller vad var det nu för danssteg jag skulle tag?? Eloge och en massa rosor går däremot till Ingemars tålmodiga och professionella danspartner Cecilia  som under flertalet veckor fått stått ut på att lära en gammal "skidkung" att dansa. Dessvärre kan jag tyvärr inte se att denna karl har lärt sig dansa speciellt bra, trots intensiv träning under flera veckor. Jag och Caroline håller både tummarna och tår om så behövs på att det blir Marie som tar hem den vackra röda glasskon och vinner den 10:e säsongen av Let´s Dance.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards