Alla inlägg den 6 april 2015

Av Sandra Sterner - 6 april 2015 15:44

Nu var glada, färggranna påsken slut slut och idag är vi inne på den allra sista dagen för påsken för denna gång. Denna kristna högtid har nu varit i hela 5 dagar och började på Skärtorsdagen och nu är det redan Annandagpåsk.


Jag funderade lite innan jag började skriva bloggen idag, om det är egentligen så många som tänker på varför det är så att vi firar påsk..? Nu för tiden så tror inte jag att det är så värst många som tror och tänker på att det har med Jesus Kristus att göra. Istället tror jag det är så att många tänker på att träffa sina nära och kära och äta någon mysig påskmiddag och så förstås ge sina barn påskägg. Precis likt både jul, midsommar så äter vi under påsken nästan samma mat. - Ja, den enda skillnaden är väl att det inte står någon skinka på bordet, men desto mera ägg.


Igår hade jag som ni kanske märkte ett bloggbreak. Det förra inlägget tyckte jag var så pass långt + att det var så mycket bilder. Så det fick liksom räcka även för gårdagen. I alla fall så gjorde jag igår rensning på saker som inte längre behövs här hemma. Under tv-bänken har det länge nu stått en gammal kombinerad DVD-VHS video och den använder vi oss inte av längre. Caroline har inne i sitt rum en DVD spelare till sina filmer och den tycker vi räcker. I alla fall så lade jag in igår en annons på facebook under: Nynäshamn Anslagstavla. Idag hade en köpare hört av sig och var intresserad av att köpa den kombinerade DVD-VHS bandspelaren, och det är ju superbra att man kan sälja sina gamla använda saker och prylar som man inte längre använder och tjäna pengar, än att dom bara ska stå under en tv-bänk och aldrig användas och samla damm. Då hon saknade körkort och inte heller hade någon som direkt kunde köra henne till oss i Haninge, så tänkte jag: Varför inte visa lite medmänsklighet och vara snäll och erbjöd henne att jag kunde leverera videobandspelaren till henne. Vips så satte vi oss i bilen och körde dom dryga 3 milen ner till Nynäshamn. Det räcker med så lite ibland för att göra andra människor glada och tacksamma. Det värmer inom mig och gladare blir även jag när jag får se andra människor bli så tacksamma och glada.  

Vädret nere i Nynäshamn var liksom oss på 10-topp och solen sken från nästan en klarblå himmel. Just för att se havet på nära håll får man antagligen bege sig till hamnen eller så ta bilen eller promenera runt ringvägen. Idag när vädret var både riktigt skönt och behagligt så parkerade vi bilen längre bort och tog oss alla en promenad runt ringvägen. Och denna gång så utforskade vi lite utav dom andra träningsmaskinerna.



 

 Caroline tränar armarna




 


Denna maskin var nog den roligaste och Caroline skrattade gott   när hon rodde till "fiskeskär"

 

 



 


Snart så kan man ta sig ett dopp i havet

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards