Alla inlägg den 8 april 2015

Av Sandra Sterner - 8 april 2015 17:33

Det är påsklovsvecka för skolbarnen denna vecka och för Caroline del innebär det att det blir till att vara på fritidsgården. Under denna vecka så har den i det närmaste olika och spännande aktiviteter varenda dag. Idag var ungdomarna tillsammans ledarna på bowlingturnering i Sundbyberg för att tävla med andra lag.

   



 

 


Då Caroline både tränar bowling med fridisgruppen och så med oss i familjen så har hon under årens lopp blivit riktigt duktig. I alla fall så ringde hon mig när bowlingturnén var över och det gick för inte att höra vad det var hon ville säga för hon var så upprymd och superglad    Till slut så fick hon fram vad det var hon ville berätta: Mamma, mamma jag vann en medalj idag!   


   Caroline sms:a mig denna bild på sin medalj som hon idag vunnit på turnén bowlingen   



- Wow, så otroligt duktig du är mammas hjärta    och blir så otroligt stolt över min duktiga dotter.

I morgon på fridisgården så ska dom ha en motordag och pröva på att åka lite olika motorfordon, och oömma och lite varmare kläder skulle tas med. Caroline är alldeles överlycklig och förväntansfull över att få pröva på att testa hur det är att köra diverse olika terrängfordon. Däremot är det för mig lite mera nervöst och oroligt.


- Herregud, alltså det känns inte alls så länge sedan Caroline fick sin första trehjuling, men även om det typ känns som igår så har det passerat en massa år. Nu är min minsting snart 15 år och redan när hon förra året fyllde 14 år så började hon tjata om att hon ville ha sig en rosa moppe.

Caroline har sedan en tid tillbaka börjat prata en del om sin pappa Jonny. - Mamma, jag saknar min pappa ibland och vill hälsa på honom och även farmor och farfar.


Jag har aldrig någonsin förbjudet Caroline från att träffa eller umgås med sin pappa, utan snarare har jag varit tvärtom, uppmuntrat henne att träffa och umgås med sin far. Så jag sa till Caroline: Ta och ring eller skicka ett meddelande på facebook. Det resulterade i att nu till helgen så Caroline ska jag köra ner Caroline till sin pappa och dom kommer under helgen även hälsa på hennes farmor och farfar.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards