Alla inlägg den 5 maj 2008

Av Sandra Sterner - 5 maj 2008 14:15

Vaknar upp strax efter klockan 7 av att väckarklockan ringer.Trött som jag är på måndagsmorgnarna kliver jag upp i sängen. Känner mig ändå väldigt utvilat och pigg. Har inte alls lika, ont i halsen i dag och febern har gett mig sig. Jag går upp och gör i ordning frukost, väcker Caroline och sätter på hennes tv och hennes favorit program på morgonen tecknade Mr. Bean. Hon mumsar i sig sin frukost, klär sedan på sig.

 

Micke hade tagit ledigt ifrån i jobbet idag, så vi följer båda två henne till skolan. Efter att ha lämnat Caroline, och kommit hem.  Kom vi på att idag var det ju dax att lämna in  deklarationen. Vi är alltid ute i sista stunden och det är likadant varenda år. Micke erbjöd sig att cykla upp till Skattekontoret i Handen och lämna in deklartionerna. Då jag hade ett ärende uppe i Haninge Centrum så tog jag bussen upp.Strax efter det att bussen hade lämnat hållplatsen så såg jag Micke på cykeln.Skulle inte hann lämna in deklarationen? Han hade parkerat sin cykel, brevid en äldre kvinna.

 

Som jag inte alls kände igen, jag bara stirrade ut genom fönstret.

Jag blev mycket irriterad, började rota snabbt i väskan efter min mobil telefon, för att ringa upp Micke och fråga vem hon du pratar med ? (Svartsjukan gnagde hårt i mig )När Micke svarade skrek jag vem är du pratar med?

 

- Ehhhh.... ser du inte att det är våran  granne??

 

- Nej det är det inte skrek jag, vi har ju bott på våran adress i 5år, sa jag högt!

 

Micke fortsatte: Ehhh jag menar den gamla adressen, innan vi flyttade, du vet dom med hundarna!

 

Jag fortsätte: Skulle hon ha blivit en ½ meter högre och 40kg smalare på 5 år?

 

Sedan slängde jag på mobilen.

 

Pallade inte att snacka med Micke längre, blev så förbannad. (Han som skulle åka och lämna in deklarationen.....säkert!

 Satt på bussen och funderade på om Micke skaffat sig en hemlig älskarinna   (Men en dam i övre 50 års ålder knappast)

Tänkte och funderade länge och väl men det var jag som hade  allting. Ja det är inte alltid så lätt att behärska sin  Svartsjuka. Men har man blivit bedragen tidigare så är det ju inte så lätt att glömma.....eller?

 

 

Skrivet av Sandra 5 maj 2008 klockan 14:18

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards