Alla inlägg den 22 maj 2008

Av Sandra Sterner - 22 maj 2008 23:45

 

Grattis, Charlotte till finalplatsen!!

 

Men vilken blandning av artister som uppträde.

Allt från en krutgubbe på 75 år som kom från Kroatien. Som försökte sig på att sjunga. Jag var rädd att gubben skulle få hjärtattack, men det gick ju rätt så bra. Då han dansade omkring med sin käpp och sjung.Tyckte det såg rätt så komiskt ut.

 

Sedan var det ett gäng pirater från"något skepp" som skulle sjunga. Stängde av ljudet på tv då.

 

Har Jessica Andersson och Magnus Bäcklund från gruppen Fame,  

uppstått på nytt? Men denna duo kopia av Fame kom istället från

Island, en rätt så bra låt

 

En tjej från Bulgarien  som hade tappat framsidan av sin röda klänning, men låten var helt ok.

 

Tjejen från Ukraina som verkar ha lånat Charlottes klänning Den låten var helt suverän. Ska ladda ner den på YouTube .

Dom manliga dansare hon hade med sig  var trevliga att titta på.

 

Då tjejerna från Tjeckien kom in på scenen, och började sjunga, dansa med sexiga rörelser. Micke fick det inte så lätt, han sa till mig: Kolla in den blonda wow! ( Som om jag skulle bry mig) Han satt med munnen vidöppen och bara gapade. Han fick mig att tänka på en dreglade boxerhund.

 

I morgon är det fredag och helgen börjar.

Sovgott

Skrivet av Sandra 22 maj 2008 klockan 23:40

Av Sandra Sterner - 22 maj 2008 21:00

 

Änligen hemma igen. Dagen började med ett besök i Caroline nya skola. Där jag fick träffa rektorn och personal från fritids. Jag skulle fått träffa Caroline`s nya lärare också. Men tydligen var både läraren och eleverna ute någonstans. Det blir en mycket bra skola för Caroline att börja i till hösten.

 

Jag kom inte till mitt jobb, förän klockan 12 idag. Jag hade sagt till min chef igår att jag skulle på ett besök i Caroline`s nya skola. Jag började med att äta min lunch när jag kom till jobbet.

 

Jag hade köpt med mig mat ifrån Ica. När jag nästan var klar med lunchen så ringde min mobil. Jag undrade vem det var som ringde! Tog upp telefonen ur ficken, och kollade displayen. Det stod ju pappa mobil, vad glad jag blev. Precis när jag skulle svara, slutade det att ringa och min svarare gick på   Jag ringde upp min pappa på en gång, och undrade vad det vad han ville.

 

Han frågade vad jag var någonstans?? Jag svarade att jag är på jobbet!!  Jag brukar jobba på vardagarn,och är bara ledig på helgerna. Är det ingen annan hemma då undrade min kära far? Jo Micke ska vara hemma idag. Jag ska bara ringa upp Micke och se vart någonstans han är så återkommer jag till dig sen.

 

Jag ringer upp Micke och frågar vad han var han är? Får veta att han är uppe i centrum och handlar. Det är så att min pappa står utanför våran dörr! Kan du vara så snäll och gå hem och släppa in honom? Var snäll och bjud på kaffe också.

 

Ja, du lilla pappa om du nu läser detta. Du får gärna komma och hälsa på, men på vardagarn jobbar jag. 

 

Nu ska jag gå och se Charlotte sjunga "Hero".

Jag hoppas att hon går vidare i kväll till den stora finalen på lördag. Vi håller tummarna.

 

 

Skrivet av Sandra 22 maj 2008 klockan 20:57

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards