Alla inlägg den 25 maj 2008

Av Sandra Sterner - 25 maj 2008 15:00

Ja det undrar jag verkligen....vad har hänt med Micke?

 

Från att ha varit snyggt naturligt mellanbrun. Så fick han ett ryck och tog slatten av mitt blonderingsmedel, som blev kvar sist jag färgade håret.

Det slutade med att håret blev fläckvist rött. En dag kom han hem från jobbet och sa : Dom kallade mig för "Pippi Långstrump" på jobbet idag.

Jag bara skrattade och sa då får vi sätta upp tofsar på dig. I morse sa Micke till mig: Jag tror jag ska färga håret!

 

Jasså, sa jag i hopp att han skulle färga tillbaka till sin ordinare hårfärg. Men till min förvåning när han kommer hem, med det starkaste blonderingsmedlet dom har.Det stod på förpackningen färgar upp till 6 nyanser ljusare. Så efter att han lät hårfärgen sitta i 45 min. Så nu är inte hans hår längre fläckvist rött. Nu påminner han mera om en knallgul kycklig i håret.

Att han har blivit så fånfäng, (det trodde jag aldrig). Jag undrar vad nästa grej blir som han fixar på sig.....

 

Skrivet av Sandra 25 maj 2008 klockan 14:48

Av Sandra Sterner - 25 maj 2008 13:30

 

 

Tycker hela melodifestivalen stinker. Alla östländer i Europa,som består av så många länder.Röstar på varandra.Hur ska någonsin något nordiskt land kunna vinna när systemet är på det viset?

 

Melodifestivalen borde göras om så att bara Nordens länder är med det vore mer rättvist så.Tycker faktskt synd om Charlotte`s låt "Hero" att den hamnade på en 18:e plats. Jag hade trott att den skulle hamna betydligt högre upp. Idag har det inte blivit någon fortsatt rivning av tapeterna i Henrik`s rum. Micke och jag höll på till klockan 20 igår kväll. Det börjar nästan klart, men det är mycket kvar att göra innan tapeterna hamnar på plats.

Vädret är så skönt så man vill bara sitta ute och sola.

Skriver mera senare under dagen. Ha det så bra under tiden alla läsare. 

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 25 maj 2008 klockan 13:20

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards