Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Sandra Sterner - 21 maj 2008 23:45

Det har bara blivit en blogg skriven idag. Det ska bli bättre tills i morgon. Då blir det flera, bloggar skrivna. Nu börjar jag sömnen ta ut sin rätt.Dags och krypa ner i sängen, kommer att somna på stört. Det kommer mer i morgon......

 

                               

                                        

Skrivet av Sandra 21 maj 2008 klockan 23:38

Av Sandra Sterner - 21 maj 2008 19:00

 

Så har det gått och blivit "lillördag" så skönt 2 dagar till att jobba innan helgen. Idag skulle jag ha utvecklingsamtal med min chef, om hur jag trivs på jobbet. Jag trivs väldigt bra, både med mina arbetsuppgifter, och mina arbetskamrater. Fick svara på en del frågor om vad jag tycker är bra på arbetsplatsen, och om jag skulle vilja ha några förändringar. Jag sa vad jag tyckte var bra och om det som var mindre bra. Brukar alltid säga vad jag tycker om saker och ting. När min chef ställt klart alla frågorn, så skulle både jag och han skriva på pappret. I all hast skrev jag under där det stod, närmaste chef. Där råkade jag skriva  mitt namn. Oj vad min chef skrattade. Han fick skriva under där jag skulle skriva på. 

 

 På vägen hem strulade det till sig....igen. Bussen som går utanför mitt jobb till Farsta Strand åkte bara till Farsta Centrum, chaffören ropade upp i högtalaren att bussen inte går längre. Så det var till att traska i från Farsta Centrum till Farsta Strand en promenad på 20 minuter, missar en pendel. När nästa pendel tåg kommer in och jag ska kliva på, hamnar jag framför en dörr, med en knallröd lapp på AVSTÄNGD !!!

 

Till middag idag blev det grillad kyckling mums.

 

Nu ska jag egna en liten stund till åt min blogg. Sedan är det dags att ordna med tvätten, och för Caroline att hoppa ner i badet.

Skrivet av Sandra 21 maj 2008 klockan 18:57

Av Sandra Sterner - 21 maj 2008 09:15

Den baddräktstid nu kommer,när magen är för stor. Då valkar bara sväller,och celluliter gror.
Generande behåring, lyfts fram i solens ljus.
Nej, stranden verkar boring, vi stannar inomhus.

 

De krav som sommarn ställer,förstör vår ledighet.
Vi sitter där och gnäller,fy fan vad jag e seg.
Vem fan vill motionera när man kan sitta still. Nej, låt oss revolvera vi tar en kaka till!! 

       

 

 

Skrivet av Sandra 21 maj 2008 klockan 09:14

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards