Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Så var det lördag

Av Sandra Sterner - 30 januari 2010 14:15

Nu har jag donat och fejat här hemma. Vilket innebär att plocka in den rena tvätten som har hängt i torkskåpet satt på en ny tvättmaskin.

 

Till lunch/middag har jag gjort i ordníng och ställt in i ugnen, mina hemmagjorda potatisgratänger. Nu ska dom stå ett bra tag i ungen, och få en sådan där gyllengul lite mörk yta.

 

 

 

Gårdagkvällen på jobbet var som en vanlig fredag, och även om det inte direkt kom in så mycket jobb, så kändes det som det ändå var en hel del att göra. Det brukar vara så just på fredagarna, och jag som hade hoppas på att få sluta lite tidigare än 21.30. 

 

På vägen hem var det kraftiga förseningar på pendeltågstrafiken...igen och det  tog ett bra tag att komma hem igår. Frös så mycket när jag gick hem ifrån på pendeltågstationen att jag nästan hackade tänder, och mina fingar ( trots att jag hade vantar på mig ) trodde jag ett tag skulle få kallbrant i dom !! Fy, sjutton vilken rå och kall kyla det är ute nu!!

 

Jag som egentligen hade tänkt ge mig ut på en powerwalk, men inte idag. Jag fick nog av den kalla kylan igår, och känner inte alls för att gå ut och frysa halvt ihjäl idag.

 

Micke däremot behövde åka upp till Haninge Centum för att inskaffa sig på något som han behövde till datorn.

 

Kollade tidigare på förmiddagen på reprisen av gårdagensprogram av Let´s Dance på TV4 hemsida Båda danserna ( Paso Doble och Slowfox) som visades igår tycker jag personligen är väldigt svåra danser. Det par som gjorde bäst ifrån sig tycker jag var Stefan & Malin och även sångaren/artisen Mattias & Cecilia, som jag tycker blir bättre och bättre för varje vecka.

 

Innan ens Let`s Dance hade startat så kunde man läsa att Agneta var någon slagas "storfavorit" och att många trodde att hon skulle ta hem segern i tävlingen. Jag har i ett utav mina tidigare inlägg här på bloggen, skrivit att jag tyckte det var mycket fel av media att segertippa henne som vinnare innan ens tävligen kommit igång, och man ännu inte fått sett någon utav dom andra dansparen på golvet.

 

När det bara återstod dansparen Agneta & Tobias och Elin & Daniel så blev jag förstås glad när det visade sig vara Elin som blev kvar. Personligen har jag lite svårt för Agenta, och tycker nog att hon hädanefter ska hålla på med programledar jobb, istället för att försöka sig på att dansa.

 

Nej, nu ska jag ut i köket, och se om  potatisgratängerna börjar bli klara, och sedan sätta igång med att marinera köttet.

 

 

Skrivet av Sandra 30 januari 2010 klockan 14:13










 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards