Alla inlägg under juni 2010

Av Sandra Sterner - 7 juni 2010 10:00

Helgen har som alltid när man är ledigt gott alldeles för fort, och innan man vet ordet av så är det måndag igen, och nu väntar en ny lång vecka på en.

 

Kollade in firandet av Nationaldagen igår från Skansen på tv:n.Brukar tycka både Carola, Ola och Rigo är duktiga och väletablerade artister som sjunger mycket bra, och kärlekssången som Carola framförde till Kronprinsessan Victoria och Daniel var mycket fin.

 

Men dom övriga artisterna som uppträde var inte alls i min smak, och varken folkmusik eller opera går hem hos mig...tyvärr! Det blev till slut droppen för mig när hon som skulle sjunga opera kom ut på scenen och började skrika! Då fick jag nog och lämnade vardagsrummet. Kollade senare på programmet som kom efter och det var ju från Skeppsbron, och det var betydligt bättre program och låtarna började likna dom jag gillar att lyssna på.

 

Jaa, det råder Bröllopsyra över hela stan, och det kommer det visst att vara nu ändå fram det det ståtliga Kungabröllopet som kommer att vara om bara 12 dagar. Då Kronprinsessan Victoria och Daniel nu äntligen får varandra. Tycker dom är så gulliga tillsammans och på något sett så påminner dom även om varandra i ansiktet. Tänk att en enkel och vanlig kille från Ockelbo ( inte så långt ifrån där Micke kommer ifrån) nu kommer att få gifta in sig kungligt och få titeln Ers kungliga höghet Prins Daniel.

 

Jag hade från början tänkt åka in till stan för att se kortegen när dom nygifta åker runt stan, men inser att det kommer att vara smockfullt med folk inne istan denna dag, och men nu blir istället så att jag kommer att se det hemma på tv:n.

 

Är mycket för romantik och blir lätt känslosam när det gäller bröllop eller om det är någon man känner som fått en baby, och det blir lätt då att jag blir bölig och börjar lipa, och det kommer jag säkert att göra när Kronprinsessan Victoria och Daniel gifter sig...kommer sitta i soffa och torka min tårar.

 

 

Skrivet av Sandra 7 juni 2010 klockan 10:03

Av Sandra Sterner - 6 juni 2010 18:15

 

Idag är det ju Sveriges Nationaldag, men varken Micke eller jag orkade med att flänga iväg någonstans idag. Det fick gott och väl räcka med det vi gjorde igår.

 

Nästan varje år så har jag kollat in firandet av Nationaldagen ifrån Skansen i vårat vardagsrum, och det kommer bli likadant ikväll.

 

Vädert har även idag varit toppen, och vi har tillbringat våran barnlediga helg hela dagen på våran baksida, och bara njutigt av solen och den sköna värmen.

 

 

Till lunch idag blev det kycklingsallad

 

  

Som vi åt ute på våran baksida

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 6 juni 2010 klockan 18:10








Av Sandra Sterner - 5 juni 2010 20:15

Jag läste nyss på nätet om Stockholm Maraton som har varit inne i stan idag, och att det var Joseph Langat som kom först i mål efter ha sprungit över 4 mil på bara 2 tim och 12 min.

 

För mig är det nästan helt ofattbart att dom som ställer upp i Maraton orkar springa så pass långt och en del utav dom håller ju också ett extremt högt tempo.

Själv nöjer jag mig med att ge mig ut raska promenader och emellanåt små jogga, men att börja springa! Nej, det är inte min grej! Bortsett från när jag vet att det är bråttom och det är tajt med tid för att hinna med pendeltåget eller bussen, men det är också dom ända gångerna jag springer.

 

Igår kväll överraskade Micke mig igen, med att dyka upp oanmäld på mitt jobb!! Överraskningar av detta slag är dock inte uppskattat från mig....tyvärr och det har jag även talat om för honom, men det är som att prata till ett par döva öron. Micke är enligt mig inte en skjort kille och tycker han gör sig bättre i en snygg t-shirt.

 

Men igår dök han upp vid 18-tiden på mitt jobb, och uppklätt till öronen i vit skjorta och svart väst! Igår var det en hel del att göra, och vi var inte klara förrän närmare 22-tiden. Men Micke varvade med att stå ute och röka och sitta och pimpla i sig kaffe i fikarummet i 4 timmar!! Hmm, det var inte dåligt det, men det som väntar på något gott väntar inte för länge.

 

I morse vaknade man upp till ett strålande vackert väder ute, och när det är sånt skönt väder vill inte jag sitta inne. Utan efter ha käkat frukost och gjort oss i ordning gick vi ut. Denna helg är vi barnlediga igen, och vad passar då inte bättre än att ta till vara på tiden tillsammans.

 

Micke sitter och pillar på sin mobil

 

Denna svarta klänning med röda små blommor hittade jag i en butik, och blev så förtjust i klänningen att jag med en gång ville ha den på mig.

 

Micke behövde efter en stund sätta sig ner och vila sin ömma fötter

 

Shopping förtjust och klädgalen som jag är så passade jag idag på att köpa lite nytt och fräscht till mig och även till Caroline ( men dom får hon inte förrän på måndag, då hon kommer hem)

 

       Till Caroline, en vit klänning och rosa strumpbyxor

 

Nu på fredag tar min son Henrik studenten, och denna nyinköpta vit/blommiga klänning tänkte jag ha på mig då.

 

Skrivet av Sandra 5 juni 2010 klockan 20:20

Av Sandra Sterner - 4 juni 2010 11:45

Tycker denna vecka har gått jättefort, och nu är det redan fredag!!

Har säkert att göra med att det varit att göra hela tiden,och då brukar ju tiden för det mesta gå fort.

 

Själv är jag en sådan person som gillar att ha att göra en att bara sitta och "rulla tummarna" men självklart är jag även en sån som behöver hämta andan emellanåt och vila ut, och det brukar jag göra på helgerna och just söndagar är lagda till vila och slappar dag.

 

Att fungera utan bra mobil är för mig i närmaste med katastrof och i några dagar har jag fått haft en något mindre bra reserv mobil som också slutade upp att fungera!! Det var på jobbet i tisdag kväll den också lade av!!  Det var i närmaste panik jag fick, då jag visste att jag inte kunde bli nådd eller kunde ringa. En himla tur att Caroline hade en mobil ( som hon dock inte använder så mycket än) men jag kunde ändå låna den av henne under onsdagen....och tur var väl ändå det.

 

Micke måste ha tyckt synd om mig för igår inskaffade han mig på en ny mobil och själv har han en likadan. Det var nästan en sån som jag själv hade tänkt skaffa, och så är det även med Touch knappar. Första gången jag skulle pröva mobilen tyckte jag att det var det lite krångligt, men nu går det av bara farten.

 

Kommer tyvärr inte hinna komma i tid till jobbet idag, och det har att göra med att jag har lite annat att göra, och nu ser jag att klockan tickar på och måste sluta. Önskar alla mina läsare en riktigt.....

 

 

 

Skrivet av Sandra 4 juni 2010 klockan 11:50

Av Sandra Sterner - 3 juni 2010 11:30

Ledsen att jag inte hann med att uppdatera något igår, men det fanns varken tid eller någon ork kvar när kvällen kom och sätta sig för att skriva.

 

Igår firade min son Jimmy sin 20-års dag. Jag själv var upptagen större delen av dagen igår på annat håll, och det drog ut längre tiden än vad jag från början hade hoppats på. Kom hem med andan i halsen strax efter 17, och då hade nästan alla Jimmy syskon hade kommit och så även Jimmys pappa.

 

Jag är väldigt tacksam mot Micke som igår hade förberett inför Jimmys födelsedag, och allting hade han gjort klart igår när jag kom hem. Det återstod bara att duka och sätta sig för att äta. Efter middagen var det var en självklarhet att det var jag som tog disken ( Men ni skulle bara veta vad jag har tjatat på Micke om att vi borde inskaffa oss på en diskmaskin.) Tycker det känns så omodernt och näst intill stenåldermässigt att diska för hand!!

 

  

Jag tillsammans med Niclas, Jimmy och Johan. Konstigt nog så får jag alltid känslan att känna mig så kort när jag står brevid mina barn, och ändå är jag 173 lång.

 

Det är nästan som vanligt när mina ungar fyller år, och man frågar dom vad dom vill ha i present, och som svar får man: Inget specillet jag har allt som jag behöver. Hur roligt är det att få höra det...?

 

Men hade tidigare i veckan varit iväg och köpt några fina presenter och det verkade ändå som han blev riktigt nöjd med det han fick.

 

En annan sak som Jimmy berättade för oss alla igår var ju att han igår var inne för första gången själv på systembolaget för att köpa  några Smirnoff ice, men när han kom fram till kassan så hade han fått visa leg. 

 

Jimmy skär upp tårtan som Micke och Caroline gjort

 

Jimmy skär upp tårtbitar till sina syskon

 

Johan och Micke

 

Skrivet av Sandra 3 juni 2010 klockan 11:28











Av Sandra Sterner - 1 juni 2010 12:00

Nu är det dags att uppdatera lite nytt igen på bloggen.

I morgon har jag begärt semester från jobbet för jag har en del grejer att göra, och hela min dag är fullsmäckat i min agenda. Det blir inte till att ta någon sovmorgon utan det är iväg strax efter det att jag lämnat Caroline till Jocke.

 

Nu på fredag och även på måndag är det också lite att stå i på förmiddagen, och inser inte hur jag ska få tiden att räcka till, men ska försöka att pussla ihop den så gott det går, och måste meddela min chef att jag kommer någon timme senare på fredag och måndag.

 

Förutom att jag själv har mycket att stå i under morgondagen, så är det även dags på kvällen att fira min son Jimmy som fyller 20 år!! Herregud, vad tiden går fort, och nästa höst kommer Jimmy ev: flytta till Örebro för att gå på Högskolan. Har försökt få honom att söka till en Högskola som ligger lite närmare, men han vill tydligen flytta till Örebro. Kommer förstås att sakna honom jättemycket, men ungarna ska ju så småningom ut från "boet" och bli självständiga och stå på egna ben.

 

Skolavslutningarna närmar sig med stormsteg, och alla mina barn som går i skolan eller gymnasitet slutar den 11:e juni och skulle så gärna vilja vara med på dom alla, men olyckligtvis så går ju förstås inte det. Henrik tar studenten den 11:e och tycker att tiden var lite väl sent satt, och det är inte förrän vid 13-tiden.

 

Likså är det för Caroline som slutar 3:e klass samma dag, och det är någon gång på morgonen, och ska höra med Carolines pappa om han vill komma, och se på när hans dotter sjunger " Den blomstertid nu kommer" och " Idas sommarvisa" och förra året jag var på Carolines skolavslutning så var det med nästan med tårar i ögonen jag såg på när hon stod med sin klass ute på skolgården och sjung.

 

 

Skrivet av Sandra 1 juni 2010 klockan 11:56

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards