Alla inlägg under oktober 2010

Av Sandra Sterner - 26 oktober 2010 07:00

Jaa, det känns så iallafall, och anledningen till att jag gått upp så tidigt har att göra med att jag har lite grejer inplanerade på förmiddagen idag. Det blir så här ibland och därför försöker jag att planera in möten dom veckorna jag jobbar kväll.

 

Anledningen till att Micke var så frånvarande och disträ igår har nu gett sin förklaringen. Igår kväll ringde han mig på jobbet och berättade att han hade fått feber och ont i halsen. Han ligger fortfarande nerbäddad i sängen med ont i halsen och känns varm, så han blir förmodligen hemma idag.

 

Var uppe i  Haninge Centrum igår och hittade ett par snygga vinterstövlar till Caroline, men dock inte på barnavdelningen.

Jag hade innan  kollat vad för storlek hon hade på fjolårets vinterstövlar och dom var det 35 på och dom började att bli lite för trånga. Det är bara för mig att inse att min lilla tjej börjar bli stor, nu drar hon storlek 36 i stövlar och den storleken hör till vuxenavdelningen.

 

"This is family Bigfoot" och med både en mamma och en pappa med stora fötter så vore det väl konstigt om ungen hade fått minifötter...?

 

Nej, nu måste jag börja avsluta skrivadet och se till att få i mig lite frukost innan det är dags för mig att ge mig av hemifrån.

 

Skrivet av Sandra 26 oktober 2010 klockan 06:55

Av Sandra Sterner - 25 oktober 2010 11:30

Så var det dags för en ny vecka, och det känns skönt att det är dags för kvällsveckan.

 

I morse passade jag på att ta lite sovmorgon, innan det var dags att sätta igång med hushållssysslorna,som aldrig tycks ta slut. Åh, inte tala om våran tvättmaskin som körs minst 2 gånger om dagen, och utan den skulle jag inte alls veta hur det skulle gå.

Micke var nyss hem en stund på sin lunch rast och käkade lite utav det som var gårdagen och medans han åt satt jag och drack mitt förmiddagskaffe.

 

Jag tyckte att Micke verkade vara frånvarande och när jag satt och  försökte prata med honom så mötte han inte ens min blick.

 

Hmm, snacka om att vara disträ och vara helt inne i sina egna tankar. Tyckte att han hade nästan samma stil som Stevie Wonder, har när han sitter och sjunger. Jag ville veta varför han uppförde sig så konstigt och som  alltid är jag rak-på-sak,och det spelade för mig ingen roll att han satt med munnen full av mat.

 

- Ursäkta, men har du problem med att titta på personen du pratar med i ögonen ? Du uppför du dig nästan som Stevie Wonder...?

 

Micke kunde knappt behålla maten i munnen, och började skratta.

- Jamen, du sitter och slänger med huvudet fram-och-tillbaka och tittar ner i din tallrik.

 

Nu har han hoppat på sin cykel och är på väg tillbaka till sitt jobb igen.

 

Jag ska strax själv iväg och hade tänkt hinna med att köpa ett par nya vinterstövlar till Caroline, och sedan ber det vidare iväg till jobbet.

 

Skrivet av Sandra 25 oktober 2010 klockan 11:25

Av Sandra Sterner - 24 oktober 2010 21:30

Så börjar nu söndagen gå emot sitt slut och då jag inte skrivit något på hela dagen så väntar ni säkert på att jag ska skriva något.

 

Vi har haft besök av Carolines pappa ( Jonny) och då han hade fyllt år tidigare under veckan, så passade vi då samtidigt på att gratta honom.

 

   

Caroline tillsammans med sin pappa

 

Jag och Caroline hade varit och köpt en present till honom, som han verkade uppskatta.

 

Förutom det så har vi annars bara tagit det lugn och slappat, och passat på att samla ni krafter inför en ny vecka.

 

Den här veckan som nu börjar, är det återigen dags för mig att börja med kvällsveckan och det är för dom närmaste 2 veckorna framöver.

 

Skrivet av Sandra 24 oktober 2010 klockan 21:33

Av Sandra Sterner - 23 oktober 2010 22:00

Oj, vilken trevlig hemmakväll det varit ikväll. Jag och Micke har suttit och kollat lite på tv:n, men det fanns inget speciellt något sevärt så vi bestämde oss för att gå tillbaka in till våra datorer.

 

Jag känner mig på väldigt gott humör och nu kommer min riktiga humor fram. Jag tänkte nämligen bjuda mina läsare på en text som ursprungligen är skriven utav Lasse Berghagen) men jag har gjort om lite här och där i texten, för att den bättre ska stämma in på min make Micke.

 

Min make heter Micke och han var förut en charmör på heltid.
Varje kvinna var intressant för honom. Han är en charmör
en sån som går och flirtar, och när han flirtar säger inga kvinnor nej. Dom säger ja, och jag vet att han  flirtar väldigt bra.

 

Det finns något i hans blick, när han tittar upp mot skyn lyftar han sitt vänstra ögonbryn. Hans öga flirtar till, sen gör han vad han vill! Ja, han kan flirta bra! Hmm, det vet ju faktiskt ja, och han flirtar bra.

Ni känner säkert alla till, Tommy Lee ( Mörtley Crue) Han med långt stripligt hår och en massa tatueringar, och som liksom Micke är en riktig inbiten hårdrockare? Båda är visst tuffa  hårdrockare som gillar snygga brudar, och gillar att jobba med kvinnornas behag och dom båda  flitar väldigt bra.

 

Micke tycker att det först blir en supé för två, min favorit dryck champagne och kabeljo, och så lite kaviar. Jag ser tända ljus, och Micke ser min genomskinlig blus. Hans öga flirtar till,Flirt, flirt, flirt [wihiie]

Jag blir uppbjuden till en dans och vi dansar tryckt ihop, och vad är det som jag känner som trycker sig emot mitt lår...?  Jag hamnar i chock och vrålar rakt in i hans öra, sånt som jag tror han säkert vill höra, vad har du i fickan Micke är det en jättebanan eller kanske en pain riche eller en rullad affisch eller Tarzans lian...?

 

Micke säger: Jag är kär.

 

Jag svarar: Samma här.

 

Micke fortsätter, ni är så skön madam, och knäpper upp min blus där fram. Han säger du har en sådan läcker bak, och knäpper upp där bak så att kjolen åker av.

 

Micke är visst en törstig karl, sen går hans högra hand till mitt BH-band! Bandet har resår, han drar ut det så långt det går.

 

 Så det blir en katapult, när det dragits ut för fullt. Jag ger ifrån mig en väldigt SKRIK Och sedan släpper han och med ett hiskeligt tjut, och jag genom fönstret nästan far.

Micke blev paff men glad för han står med BH:n kvar han fått som han vill han fick en souvenirer BH till.

 

 

Skrivet av Sandra 23 oktober 2010 klockan 21:51

Av Sandra Sterner - 23 oktober 2010 17:30

Nu har vi varit iväg på det som jag skrev om i min tidigare blogg idag. Jag som är mer eller mindre allergisk emot kyla trodde först att jag skulle frysa när vi gick ut, men det var inte alls så farligt kallt och det var skönt att slippa frysa om både kroppen, händer (trots att jag brukar ha vantar så brukar fingrarna bli som isbitar) fossingarna, men framför allt näsan som slapp bli signalröd.

 

Vi började som vanligt med att gå upp till loppisen, men denna lördag var det väldigt lite folk som stod och sålde, men det hindrade förstås inte våra grannar "Gumman" och hennes "Gubbe" ( som jag inte alls kunde se skymten utav idag) men hon var där som vanligt och satt vid sitt bord.


Lilla Gumman

 

Det gick fort att gå igenom loppisen idag, och det berodde på att det helt enkelt inte var så många som stod där och sålde. Det var bara ett par enstaka bord som stod uppställda och dom stod sålde var dom gamla vanliga stammisarna som står där jämt och ständigt.

 

  Jag och Caroline på loppisen, men idag var det mest bara en massa skräp

 

Vi hittade som vanligt ingenting och det var nu bra länge sedan vi gjorde något riktigt fynd. ( Hmm, borsett ifrån den där gamla antika  schaslong som jag såg förra helgen)

 

Vi fortsatte upp till Haninge Centrum för jag behövde gå in på Kicks för att inskaffa mig en ny masacara. Sedan kände både jag och Caroline för att gå och titta lite in dopm olika klädesbutikerna, och idag hittade jag ett par nya snygga byxor i färgen roströda ( ja, ni läste rätt) och som det är något slags blommönster i (jaa, ni läste rätt igen). Okej, då lika bra att visa en bild på byxorna istället så får ni själva se hur dom ser ut.

 Mina nya röda byxor

 

Jag tycke iallafall att dom var snygga och blev väldigt förtjust in dom på en gång, men så är jag ju väldigt klädgalen också. Men en sak är säker jag har aldrig någonsin ägt ett par byxor i denna färg/mönster förut.

 

När vi kom hem var det dags att börja med maten, som idag blev spagetti och köttfärssås. Efter att ha proppat i mig mat så kändes det efteråt som min mage stod i fyra hörn. Jag kände mig både jäst/däst och bestämde mig för att gå och lägga mig för att vila en stund. Somnade nästan på stört och vaknade sedan med ett ryck att jag hade haft en väldigt konstig dröm. Jag hade drömt att det kommit in en svan i vårat hus. Berättade för Micke om drömmen jag haft och han utbrister: Menar du Gunde "Cyklopet" Swan.

 

- Ååå, nej, jag menar inte han. Jag menar en riktig svan.

 

Caroline kände att hon ville göra en ommöblering utav sitt rum, och hade börjat lite smått med att flytta på sådant som hon orkade flytta på själv. Däremot så fick stora starka Micke hjälpa henne med att flytta på dom större tyngre möblerna.

 

Nu börjar det bli kväll och utanför börjar det skyma och snart är det alldeles svart ute. Lördagskvällen kommer vi att tillbringa framför tv:n och bland alla våra tv-kanalar som vi har så hoppas jag verkligen att det finns någon bra film att se på.

 

Skrivet av Sandra 23 oktober 2010 klockan 17:27

Av Sandra Sterner - 23 oktober 2010 10:45

Vad skönt det är att få sova ut tills man själv vaknar mmm vad jag njuter av att fått göra det.

Men efter att ha kämpat mig igenom 1 veckas dagskift ( bortsett från i torsdag, då jag hade bytt till mig kvällskiftet) Men nu känner jag mig ordentligt utvilad ( hmm, vore konstigt annars har sovit i närmare 10 timmar.)

 

Vad som väntar denna dag, det är fortfarande ett oskrivet blad. Men nu först och främt så ska jag in i duschen och sedan göra mig i ordning och det tar ju sin lilla tid, men sedan är jag redo att ge mig ut i kylan.

 

 

Bara blotta tanken på att jag ska ge mig ut i kylan får mig att börja frysa...brrr!  

 

Det blir till att sätta på sig ordentigt med kläder och kommer sannolikhet mer eller mindre se ut som en "stoppad korv" men hellre det, än att gå och frysa. En annan sak som jag alltid fryser väldigt mycket om och det är min näsa ( skratta ni men det är säkert, och är inte alls specillt roligt) Varje gång temperaturen går ner med nollan eller det blir minusgrader så blir man näsa knallröd och det är nästan pinsamt när man går omkring med en näsa som lyser som som en stopp signal.

 

Micke är mitt vittne och har vid många tillfällen fått uppleva att min näsa ändrar färg, när det börjar krypa ner emot minusgrader ute.

 

Som alla andra tidigare lördagar så kommer vi även idag att gå förbi vårat centrum och kolla in om vi gör något fynd på loppisen, och även "heja" på våra grannar som står där uppe jämt och ständigt som för oss går under namnen "gumman och gubben"

Sedan måste jag åka vidare upp till Haninge Centrum då min mascara börjar ta slut.

 

Som avslutningsvis vill jag skriva att jag återkommer under eftermiddagen/kvällen med en ny blogg och batteriet till kameran är denna gång laddat.

 

Skrivet av Sandra 23 oktober 2010 klockan 10:42

Av Sandra Sterner - 22 oktober 2010 21:15

Först och främst vill jag börja kvällens inlägg, med att säga ett stort Grattis till mitt första barnbarn Nova (även för mig kallad söta "Novisen") som idag fyller 3 år.


   Denna bild är tagen sommaren-08

 

När jag på eftermiddagen kom hem från jobbet, så hade det kommit ett brev ifrån Södersjukhuset. Jag hade mina aningar att det var ifrån Mammografrin som jag nyligen varit på och nu hade beskedet kommit.

 

Hade dom hittat någon oroväckade eller inte....

Öppnade kuverert och läste följande:

 

Vilket härligt glädjande besked...tack gode Gud!!

 

Ni kanske har läst och även sett dom små söta Rosa Banden som säljes i butikerna.

 

Stora ( • )( • )

 

Mellan ( • ) ( • )

 

Små   (•) (•) 

 

Låt oss rädda alla och Stöd kampen

 


 

Nu på Torsdag den 28:e så sänds en gala ifrån Göteborg och för åttonde året i rad firas finalen av Rosa Bandet-kampanjen med en stjärnspäckad gala i hoppets tecken. Rosa Bandet-galan direktsänds i TV3 från Lisebergshallen.

 

Programledarna är Renee Nyberg och Hasse Aro som leder oss genom en kväll fylld av spännande artister, blandat med redaktionella inslag och tävlingar.

 

Artisterna på scen är Peter Jöback som kommer framföra sin nya låt ”Inte redo än”, skriven av Mauro Scocco, Bo Kaspers Orkester som kommer att spela sin låt ”Ett ögonblick i sänder”, skivaktuella Lisa Miskovsky som kommer att framföra nya singeln ”Lover” och Helen Sjöholm framför Billy Joels "She’s always a woman"

 

Nu är det fredagskväll vilket även för oss här hemma innebär " Det är dags för Fredagsmys" och det blir lite smått och även gott att dricka framför tv:n.

 

Caroline och Micke i soffan och med lite gott och smått att mumsa i sig

 

Skrivet av Sandra 22 oktober 2010 klockan 20:17

Av Sandra Sterner - 22 oktober 2010 11:15

Oh, I can see snowflings on the sky and is already winter here..,brr. Jag vet att det varit dåligt med uppdateringar från mig under dom närmaste dagarna.

Men jag har helt enkelt inte haft tid att slå mig ner vid datorn för att skriva. Nu sitter jag på bussen och är på väg till jobbet.

 

Hmm,jag vet att klockan är alldeles för mycket och att jag kommer dit ännu senare en vanlig. Men det har att göra med att jag igår jobbade kväll och det var mycket att göra på jobbet igår och det blev nästan till kl:22.30.

 

Var 1 timme senare hemma, och var för mycket uppe i varv för att kunna somna med en gång. I stället blev det att jag låg i sängen och kollade på tv:n långt in på natten, och det gjorde att jag var fruktansvärt trött i morse vid 6.30-tiden Trodde först inte alls att jag skulle orka åka och jobba idag, men "skam den som ger efter p.g.a sömnbrist"

 

Skrivet av Sandra 22 oktober 2010 klockan 11:18

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards