Alla inlägg under oktober 2010

Av Sandra Sterner - 19 oktober 2010 20:15

Jag kör vidare med min 2:a blogg för i kväll för jag känner helst enkelt för att skriva.

 

Allt är som vanligt här hemma, och med det menar jag att efter det att Caroline hade gått och lagt sig och vi kollat in Annas nya tv-program som ikväll började sändas på TV3.

 

Efter det var det dags för att gå och sätta sig på datorn en liten stund innan det är dags att göra sig ordning för natten.

 

Jag och Micke är alltid lika trevliga emot varndra och slår oss ner vid våra skärmar med ryggarna emot varandra. Jag började som avligt att gå igenom mina e-mail adresser och sedan en snabbis in på facebook. Micke som inte bryr sig lika mycket om att gå igenom sin facebook hade redan loggat in på sin facebook sida och var fullt upptagen med att snacka med en utav sin ex flickvänner ( Carola) från hans hemtrakter Gävle.

 

Jag har aldrig själv träffat henne, men hon verkar vara en trevlig tjej, och det är ju bra att man fortfarande kan vara "vänner" fast det sedan flera år är slut.

 

Jag ser inte varför man ska behöva vara osams med någon som man tidigare varit tillsammans med! Nej, det är absolut inget som jag strävar efter utan istället tycker jag att det är bra att man kan vara vänner med sina ex killar/makar.

 

Detta är ju förstås min åsikt och kan bara prata för mig själv, men tänker mycket på dom gemensamma barnen man har tillsammans.

Jag är en stolt "höns" mamma till 6 underbara barn, och mina barn betyder mest utav allting för mig.

 

Separationen från mina barns fäder är ingenting som jag är stolt över snarare tvärtom, men ibland visar det sig att det bara inte funkar mellan två personer. Det är förstås väldigt jobbig att besluta sig för att separera och att skijas och man måste framför allt tänka på dom gemensamma barnen man tillsammans har skaffat ihop.

 

När jag idag ser tillbaka på dom åren, som slutade med separationer och skilsmässor, som varit väldigt jobbiga/slitsamma. (Usch, det var verkligen en tuff period i mitt liv)

Så har jag idag en väldigt bra kontakt med mina båda ex-makar Johan och Jonny. Vi är goda vänner och kan träffas och ha riktigt trevligt ihop tillsammans med våra barn.

 

Skrivet av Sandra 19 oktober 2010 klockan 22:10

Av Sandra Sterner - 19 oktober 2010 18:30

Det får lov att bli ett sms inlägg ikväll. Usch, vilket hundväder det var att komma ut till, men det hör ju till hösten att det är mycket regn och rusk.


Det är väl ändå en himla tur att jag alltid numera har som vana att alltid ha med mitt rosa paraply i väskan.

Men nu är det iallafall färdig jobbat för idag.


Det har varit att göra hela dagen,och det gör ju att dagen går lite fortare.


Nu längtar jag bara tills jag kommer hem och får krama om min familj.


Skrivet av Sandra 19 oktober 2010 klockan 18:27

Av Sandra Sterner - 18 oktober 2010 21:00

I dag blev det inte den vanliga förmiddagsblogg som det brukar bli på vardagarna. Nej, det blev visst inte det idag, och anledningen till det har att göra med att jag idag påbörjade min dagvecka.

 

Som vanligt är jag jättetrött när klockan ringer vid 6.30-tiden, och det blir alltid ett flertal snooze avtryckningar innan jag kommer ur sängen. Ska försöka att komma tidigt i säng, men det är ju lättare sagt en gjort för mig, då det oftast är på kvällarna och nätterna jag är som piggast.

 

Men det känns ändå väldigt trevligt att jag nu på kvällen har jag haft lite tid över till familjen och ätit middag, och hört hur det gått för min lilla tjej i skolan.

 

Jag fick påminna Caroline nu på kvällen att hon skulle ringa till sin pappa ( Jonny) för att gratta honom på hans födelsedag.

 

Skrivet av Sandra 18 oktober 2010 klockan 20:57

Av Sandra Sterner - 17 oktober 2010 19:15

Ååå, så var helgen över igen, och som alltid så går den alldels för fort.

 

Jag har ju skrivit förut att jag inte har hösten som någon direkt favorit årstid, då det mestadels brukar vara både kallt-småblåsigt och ett enda stort regnade under höst månaderna.

 

Fast vem kan klaga på vädret som varit igår och idag...? Det går ju bara inte! Nu äntligen så har den efterlängtade solen kommit tillbaka, och trots att det är lite småkallt och kyligt i luften, så är jag inte en sån som vill sitta inne.

 

Istället klär vi på oss ytterkläderna och ger oss ut på promenad i naturen, och det har vi gjort både igår och idag. Det var ju tänkt att jag redan igår skulle ta med mig kameran, men som skrev igår så fanns det ingen ström kvar i det uppladdningsbara batteriet, men idag var det återigen fulladdat och vi kunde ta lite höstbilder.

 

   

Jag blir alltid på gott humör när solen skiner

 

Skrivet av Sandra 17 oktober 2010 klockan 19:10

Av Sandra Sterner - 16 oktober 2010 18:45

Nu börjar det bli kvällen och tänkte att jag skulle skriva lite om dagens händelser.

 

Egentligen var det tänkt att jag skulle ta med mig kamera för att fota lite bilder att ha till bloggen, men det visade sig att det uppladdningsbara batteriet var helt urladdat och det fanns inte det ens en gnutta ström kvar i batteriet, så det var bara att lägga den på laddning.

 

Varje lördag uppe i vårat lilla centrum så är det Loppis och det har gått och blivit som en vana för oss att gå upp dit varje lördag för att kolla om det finns något som faller oss i smaken. 

 

Jag har alltid gillat att leta efter lite udda saker och gärna också gamla antika prylar som man ibland har tur att hitta på just Loppis, och ibland har det hänt att vi  faktiskt gjort riktigta bra fynd.

 

Vi har ett par äldre grannar ( som för oss går under namnet gumman och gubben) dom bor en bit längre bort i vårat bostadsområde och dom har gått och blivit lite som Carolines extra farmor och farfar.

 

Dom verkligen avgudar min dotter och nästan varje gång vi kommer förbi dom uppe vid Loppisen så brukar dom vilja ge Caroline någonting, och det har varit alltifrån en jättestor Snobben, stor kramgo nalle (som "brummar" när man kramar om honom) och nu när hon fyllde år fick hon en jättesöt docka.

Dom här bilderna är tagna i sommars, när Caroline fick en jättesnobben utav sin extra farmor

 

   

och extra farfar

 

Dom är bara för underbara lilla gumman och gubben!   

 

Varenda lördag oavsett det är höst-vinter-vår-sommar och om det så skulle vara regn och rusk och i ur och skur, man hittar dom dom alltid uppe vid vårat centrum på lördagarna. Där dom står vid sitt bord och säljer alla möjliga prylar och det är alltifrån möbler, porslin, kläder m.m

 

I vanliga fall så brukar det inte vara så att dom har så mycket i prylar eller möbler som faller någon utav oss i smaken. Men så idag så stod bara den där gamla antika fina möbeln där, och det var en sådan där mini schaslongen som man t.ex skulle kunna ställa i hallen. Jag stod och velade fram-och-tillbaka flera gånger och Micke som stod brevid undrade vart någonstans den skulle få plats. Jag kände verkligen att jag ville ha den, men valde till slut ändå att avstå.

 

Vi åkte istället upp till Haninge Centrum och gick och strosade runt lite i olika butiker men hittade inget där heller. När vi kom hem igen så hade jag ångrat mig och ville genast gå till vårat centrum för att se om den gamla antika mini schaslongen fortfarande fanns kvar, men det visade sig att jag kom försent den hade nu blivit såld.  

 

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och småsurade och var lite arg på mig själv över att jag gått miste över det förlorade köpet. Dock kunde jag inte finna min mus till datorn på en gång, och frågade då Micke: Det är inte så att du har sett min mus...?

 

Varpå han svarade: Jo, flera gånger...

 

- Ååå, din dumsnut!! Jag menar förstås den till datorn..

 

Det visade sig att våran kisse-katt Simba hade varit uppe och lekt vid datorn och puttat ner den på golvet.

 

Vi är alltid lika (o)trevliga emot varandra, då vi sitter med ryggarna emot varandra och skriver Micke gick in på sin facebook sida och berättar att han fått en ny vänförfrågan.

 

- Ok, vilken är det denna gång då..?

 

- Ehhh, det är en vänförfrågan från någon blond tjej som heter Sigrid Åhs. 

 

   

 

- Jaha...jasså hon!

 

- Var det inte henne som vi träffade och hälsade på när vi var på Kiss festen..

 

- Jo, det var hon.

 

- Henne addar jag mer en gärna..

 

Jag kan mycket väl förstå att han ville ha henne som vän på facebook, och det gör inte mig någonting ( så länge det stannar vid vänner)

 

Jag har själv fler killkompisar en vad jag har tjejkompisar. Sedan är det ju även känt sedan tidigare att Micke är ju väldigt svag för just blondiner.

 

Nästa grej som hände det var att Micke (som numera har blivit vän på facebook, med flera utav mina manliga kollegor på jobbet. Både jag och Micke delar exakt samma stora intresse som med Mirko och det är sportbilar av alla del märken och slag, mitt eget favoritmärke är ju Lamborgini.

 

Micke skickade följande bild och skrev: Du som gillar bilar!! Här är lite ögongodis oxå :)

 

   

Varpå han fick till svar: Jag skulle gärna både tvätta och vaxa henne hela natten och vilket ögongodis, mina glasögon sprack nu...he he.

 Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på min kollega Mirko

 

 

Skrivet av Sandra 16 oktober 2010 klockan 18:48

 

Av Sandra Sterner - 16 oktober 2010 11:00

Nyss vaknat....hmm, jag vet att klockan är mycket, men jag är ju som sagt en sömntuta.

 

Har blivit väckt vid ett flertal gånger i natt då Simba har hoppat upp i sängen och på något konstigt sätt så gillar han att anfalla fötterna på just mig  när jag sover, och ni kanske kan föreställa er att man ligger och sover som skönast och vaknar av att en liten kattunge som sätter klorna och börjar nafsa med sina små tänder på mina fötter...det känns inte alls speciellt skönt. Till slut var jag tvungen ta ut honom ifrån vårat sovrum och stänga dörren, men det fick "kissen" att känna sig alldeles utanför för istället började han jama i högan skyn, men hellre det istället för att få sina fötter attackerade.

 

Micke däremot han är precis tvärtom emot var jag är hen vaknar tidigt varje morgon, och det fast han är ledig och kan passa på att sova ut, men han har sagt att han inte klarar av att ligga kvar i sängen för länge utan hellre vill gå upp och göra morgon.

 

Vad härligt att se att solen skiner en kall höstdag, och det får även mig att dra på smilet lite extra, och jag vill abslout inte sitta inne när solen skiner och även om det är lite kyligt i luften så kommer jag ge mig ut på en powerwalk.

 

Skrivet av Sandra 16 oktober 2010 klockan 11:03

Av Sandra Sterner - 15 oktober 2010 23:45

Nu börjar fredagen gå emot sitt slut och även så jag som snart ska krypa ner under mitt tjocka varma täcke i sängen.

 

Vi har haft en mysig hemmakväll tillsammans med några utav mina barn, och det var mycket trevligt att både Henrik och Tobias kom över på middag och stannade ett par timmar. Vi har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Kollat på tv:n och så även lite av Idol, men vi hade så mycket att prata om så det blev inte så mycket tv-tittade.

 

Jag ville förstås att dom stanna kvar och frågade om dom ville sova över, men dom ville senare på kvällen åka hem till sitt, och det förstår jag dom har sina egna rum hemma hos deras pappa.

Inför helgen så är det inget speciellt planerat och vi kommer att ta dagen som den kommer, men allra först så blir det en ordentlig sovmorgon för hela familjen.

 

 

Skrivet av Sandra 15 oktober 2010 klockan 23:54

Av Sandra Sterner - 14 oktober 2010 20:30

Skulle inget hellre vilja vara en på mitt gamla vanliga glada, skämtsamma humör, men det känns inte som om det går just nu.

 

Den kalla hösten och att det blir så fort mörkt ute gör inte saken bättre, och det gör att jag känner mig en aning deppad och nere för tillfället, och det har gjort att jag helt enklet inte orkat gått och jobbat.

 

Som vanligt så strular det mycket med Metrobloggen, och vissa dagar så går det inte ens att komma in på sidan ( då dom bestämt sig för att stänga ner den) Likaså är det med mina inlägg som jag skriver, vissa utav dom raderas utav dom på Metrobloggen.

 

Gårdagens "Kvällsinlägg" som jag skrev kunde jag inte se i förmiddags när jag loggade in på bloggen, och efter det att jag skrivit till dom och frågat varför det togs bort kom det tillbaka, och nu på kvällen igen har det tagits bort. Jag fattar absolut ingenting och undrar vad f-n dom håller på med som sköter hand om Metrobloggen  .

 

Jag har skrivit för Metrobloggen i över 3 år och många gånger har jag ångrat att jag inte tidigare bytt till någon annan bloggsida.

 

Men såklart det går ju väldigt lätt att vara efterklok och komma på nu efteråt att man kanske skulle ha valt en annan bloggsite. Men nu är det ju så att jag skrivit en hel del,och det skulle bli en hel del jobb, om man nu skulle kopiera över allting som man skrivit till en annan bloggsite. Men blotta tanken på vilket jobb det skulle vara...åååå bevare mig väl vilken tid det skulle ta...suck!

 

Skrivet av Sandra 14 oktober 2010 klockan 20:31

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards