Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Sandra Sterner - 3 maj 2010 17:30

Kom hem för drygt 1 timme sedan, och skulle kolla min e-mail och så förstås min blogg.

 

Höll på få hjärtat i halsgropen, och det knöt sig i magen på mig, när jag såg att flera av mina tidigare inlägg var borta. Blev så upprörd att jag nästan höll på falla i gråt, och fattade först ingenting varför mina tidigare skrivna inläggen var borta. Det var inläggen från Valborgsmässafton, Mickes tatueringen ( med mitt namn) och så min vän Lottas födelsdag. 

 

Micke som tur nog var hemma märkte hur upprörd och ledsen jag blev över att mina inlägg försvunnit att han ringde upp redaktionen på Metrobloggen och frågade vad det var som var fel.

 

Som jag redan hade förstått så låg felet hos Metrobloggen, och mina tidigare skrivna inlägg fanns kvar sparade hos dom, och drygt 20 min efter att Micke avslutade samtalet så syndes återigen mina inlägg på min sida....och tur var väl ändå det.

 

Skrivet av Sandra 3 maj 2010 klockan 17:28

Av Sandra Sterner - 3 maj 2010 08:00

Det är inte likt mig att uppdatera vid den här tiden på dagen, men har nyss skickat iväg Caroline med skoltaxin till skolan.

 

Det är egentligen min ordinare dagvecka på jobbet, men har tagit ledigt från jobbet idag, och i morgon då jag har lite grejer som ska ordnas.

 

 

Vill passa på att skicka ett stort Grattis till min vän Lotta som idag fyller år, och hoppas att du får en fin och trevlig födelsdag, med många fina presenter.

 

 
Skrivet av Sandra 3 maj 2010 klockan 07:53

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards