Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Sandra Sterner - 20 maj 2010 11:30

Igår hade jag näst intill en kaos liknade dag, och det var massor av saker att göra. Jag hade även  Caroline hemma från skolan, och det var en massa telefon samtal som det skulle ringas om.

 

Senare på dagen hade jag möte med en person på banken, och insåg att det inte skulle gå att ta med mig Caroline dit. Det blev till att ringa till Micke och fråga om han kunde komma loss lite tidigare från jobbet för att passa Caroline.

 

Efter  bankärendet var jag tvungen att stressa vidare till jobbet, och hela den här veckan har jag kommit försent till jobbet, men idag ska jag förhoppningsvis inte göra det.

 

Till helgen får vi besök av min äldsta dotter Nina och henns familj som kommer bila ner ifrån Västerås, och det ska förstås bli jättetrevligt. Jag vet att jag varit lite dålig den sista tiden med att lägga upp bilder på min blogg, men det kommer det snart att bli ändring på.

 

Nu ska jag även hinna med en snabbis upp till Haninge Centrum innan det senare är dags att åka iväg och jobba kväll.

 

Skrivet av Sandra 20 maj 2010 klockan 11:25

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards