Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Sandra Sterner - 4 maj 2010 14:00

Jag hade under förra veckan fått veta att det skulle anordnas en stor fest på Cafe Opera som varken jag eller Micke ville missa.

 

Jag hade tidigare under dagen haft lite andra grejer som skull ordnas och därför hade jag under förra veckan begärt ledigt ifrån mitt jobb om både gårdagen och idag. Insåg att det skulle vara helt omöjligt för mig att komma upp tidigt i morse (vi  var hemma vid 3.30-tiden) och då det är min ordinare dagvecka skulle det helt enkelt inte funka för en sådan morgontrött person som jag är att vara på jobbet idag.

 

Nu åter till festen som hölls på Cafe Opera, och temat för kvällen var: Gumball 3000.

 

Gumball 3000 är det mytomspunna bilrally som i år startade i London,och under 8 hektiska dagar går genom Amsterdam, Köpenhamn, Stockholm, Boston, Quebec, Toronto och slutligen New York.

 

Bland årets deltagare märks och syns bland annat 50 Cent, Xzibit, Eve, Hawk, David Hasselhoff och Arabiska oljeshejkar och alla andra som har hostat upp en anmälningsavgift på 30.000 pund och har en 2-milijonklassens bil.

 

En utav huvudsponsorerna för Gumball 3000 och ansvariga för evengemanget i Stockholm är Betsafe, som är ett innovativit onlinespelföretag som erbjuder odds, poker och casino. Festen stavas VIP och det kommer att vara en internationell kändistät afton som saknar motstycke i Sverige.

 

Det var ett bra tag sedan vi var på Cafe Opera, och det kändes faktiskt väldigt roligt att vara ute i den svängen igen. Kvällen var mycket lyckad.

 

Precis kommit in och ställer upp oss snällt på röda matten mot väggen för att låta fotograferna få sina bilder.

 

Denna bild är lånad från finest, och går även att se om du trycker HÄR och HÄR där kan ni även se vilka andra som var på Gumball 3000

 

Micke med den amerikanska rapparen och även programledare till "Pimp my read" Alvin Joner även kallad som artist för Xzibit, och anledning till Micke något frånvarande beteenade när bilden togs var att han samtidigt stod och pratade med en fotograf som ville ta kort.

 

Hmm, ska väl egentligen säga att jag börjar bli van, men det blir jag nog aldrig. Micke tillsammans med ett gäng Gumball 3000 värdinnor

 

Idol Anderas och Micke på strålade gott humör

 

Kvällen börjar gå mot sitt slut, och båda tackar vi Cafe Opera för en trevlig kväll, och på återseende snart igen

 

Kolla in vilka lyxiga sportbilar som stod utanför

 

Jaa, inte skulle jag ha något emot att åka hem i denna asläckra snygga röda Lamborghini med vingdörrar, men det var förstås bara ett önsketänkade.

 

Skrivet av Sandra 4 maj 2010 klockan 14:03

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards