Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Sandra Sterner - 11 maj 2010 12:30

Nu så har man kommit igång med att jobba kväll, och igår var det lagom mycket att göra...rätt så skönt med tanke på att det var måndag.

 

På vägen hem strulade det förstås med skit dåliga SL p.g.a förseningar som flyttade fram, men efter ca:20 min kom det ett pendeltåg, och jag kunde till slut komma hem.

 

Det första jag gjorde efter det att jag kom in genom ytterdörren var att gå in till Caroline rum. Där inne låg hon och sussade så sött i sin säng. Så mycket som jag har längat efter att träffa min lilla tjej igen, och var bara tvungen att sätta mig ner i sliten stund på hennes sängkant, och titta på henne medans hon sov.

 

I morse när jag gick in för att väcka henne blev det dessto mera ett kärt återseende att träffas igen. En något liten yrvaken tjej med rufsigt hår kastar sig om halsen på mig, och säger: Mamma

Fast Caroline egentligen är alldeles för tung för mig att bära, så lyfte jag upp henne till min famn och kramade om henne hårt. Åhhh, vad vi båda hade saknat varandra.

 

Som alltid när jag jobbar kväll så brukar jag för det mesta passa på att vila en stund, efter det att Caroline skickats iväg till skolan ( om det inte är så att jag har någonting annat inplanerat på förmiddagen) Men idag hade jag inte det, och gick och lade mig i sängen och satte på tv:n, men efter en liten stund hade jag somnat ifrån den.

 

Vakande av ett öronbedövade ljud, och trodde först att det var min korkade granne som hade satt igång med att föra ett utav sina många oljud. Det gick bara inte att sova, och var illa tvungen att gå upp för att kolla vad f-n det var som lät. Hmm, det visade sig vara dags för den årliga vårstädningen med att blåsa sand, skräp på gatorna. Det var ett fruktandvärt liv dom där "Ghostbuster" städarna utförde.

 

 

Skrivet av Sandra 11 maj 2010 klockan 12:27

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards