Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Sandra Sterner - 22 maj 2010 15:00

I går så kom då äntligen fredagen som jag längtat så mycket till, och det var för att jag skulle få besök av min dotter Nina och hennes familj ifrån Västerås.

 

Jag jobbade förstås kväll igår när dom kom, men kände att det inte passade att ta ledigt en fredag till. Men hade kollat med Micke så att han kunde vara hemma och ta emot dom när dom kom.

 

Vi hade väldigt tur med att det inte var så mycket att göra igår kväll på jobbet, och vi skippade även kvällsrasten vilket gjorde att vi kunde sluta ännu tidigare. ( Det är verkligen uppskattat från mig att det finns schyssta chefer)

 

Nyss hemkommen ifrån jobbet, och så möts man av både sin äldsta dotter Nina och barnbarnet Nova. 
 
Det blir alltid ett kärt återseende när jag får träffa Nina, Janne och Nova igen. Tyärr blir det inte allför ofta som vi träffas utan bara några gånger per år.
 

Vi hade mycket att prata med varandra om, och alla pratade nästan i munnen på varandra. Några utav oss var blev lite kvällsfikna sugna och Micke och jag gjorde ordning lite kaffe med några goda smörgåsar som vi sedan mumsade is oss framför tv:n

 

Lite kvällfika framför tv:n men det blev inte så mycket tv-tittade för vi hade så mycket att prata med varandra om

 

Nina kramar om sin plastpappa

 

Micke och Nova

 

Idag är Nina, Janne, Nova och även Caroline hemma hos Ninas pappa Johan och hälsar på, men dom skulle komma hit någon gång under eftermiddagen igen.

 

Skrivet av Sandra 22 maj 2010 klockan 14:54

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards