Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Sandra Sterner - 26 maj 2010 21:15

I morse kom jag till slut upp efter att givetvis ha snoozat av mobil några gånger. Kände inget av något illamåendet i morse, men däremot min trötthet. Orkade bara inte stressa på morgonen utan tog det istället lugnt. Caroline väcktes och fick sin frukost, medans hon mumsade isig av sin varma Oboy och smörgås passade jag på att gå in i badrummet för att göra mig i ordning.

 

Trodde att jag skulle hinna med att göra mig klar och i ordning så att jag kunde få åka med Jocke upp till pendeltågstationen och hinna med ett tidigare tåg. Men tiden räckte inte till och jag hann inte bli riktigt klar med min make-up och även om det nu inte återstod mera än att lägga på lite mascara så går det bara inte att stress sminka sig.

 

Tyvärr fanns det inte alls så mycket att göra under förmiddagen på jobbet idag, och när det är lite att göra så tycker jag att tiden går så sakta. Som att ta förmiddagen idag som kändes som en evighet, men efter lunch fanns det att göra igen, och tur var väl ändå det...om inte annat så gick tiden lite fortare.

 

Det är ju onsdag idag och "lillördag" och vi är barnlediga från Caroline fram till fredag. Hade tidigare under dagen kommit överens med Micke att vi skulle göra någonting tillsammans efter jobbet. Vi hade bestämmt att mötas på en liten resturang som ligger i Tungelsta, och medans solen fortfarande var uppe och lyste så skönt satte vi oss på deras uteservering.

 

Vad mysigt att äntligen uteserveringarna har öppnat och man kan sätta sig på någon mysig resturang efter jobbet.

 

 

Även Micke njuter i solen

 

Nu har vi kommit hem igen och fick mig en liten överraskning när jag upptäckte att det stod en present till mig på bordet i form av detta...

 

En ny parfym som luktar jättegott.

 

Tyckte faktiskt att det var lite lustigt med tanke på att Micke förra veckan var och köpte denna...till sig själv.

 

Så bra, nu har vi en utav varje och märket heter Catsuit for men and Catsuit for women

 

 

Skrivet av Sandra 26 maj 2010 klockan 21:19












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards