Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Sandra Sterner - 23 maj 2010 17:15

Oj vad denna helg har gått fort, och nu är det redan söndag I morgon börjar vardagen igen och denna vecka är det mitt dagskift och upp i ottan som gäller och jag som brukar vara så fruktandsvärt morgontrött...stön!

 

Har ibland väldigt svårt för att komma till ro och somna, och det kan bero på flera orsaker, men det som mest brukar störa min nattsömn är Mickes snarkningar. Ibland har det varit så pass högt att jag flyttat in i det lilla gästrummet för att över huvud taget få några timmar sömn.

 

Nu är vi ensamma här hemma igen. Nina, Janne och Nova valde visst redan igår eftermiddag att sätta sig i bilen och åka hem till Västerås.

 

Snart är det ju sommar och då brukar det för det mesta gälla klänning eller kjol med tillhörande snygg top för mig. Kände tidigare idag att det var bra länge sedan jag var ute på en promenad. Bytte om till träningsbyxor och snörde på mig gympadojorna för att ge mig ut på en powerwalk i naturen.

 

Efter promenaden traskade vi vidare upp till centrum och handlade lite, och idag till kombinerad lunch-middag som idag bestod av tortellini med svampsås och en massa grönsaker...mums.

 

 
Skrivet av Sandra 23 maj 2010 klockan 17:12

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards