Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Sandra Sterner - 12 maj 2010 20:45

Nu börjar det bli kvällen, och hade tänkt hinna med ett till inlägg innan det är dags för att kolla lite på tv:n.

 

Kan tänka mig att det var rätt så skönt för Micke att slippa behöva cykla halvt ihjäl sig idag för att hinna hem i tid och ta emot skolskjusen. Jag vet att dom gångerna Micke kommer hem på lunch då jag jobbar kväll, och han ska tillbaka till jobbet. Ni skulle bara se vilken jävla fart han sätter på pendalerna, och det det ser ut att gå ruskigt fort.

 

I stället så var det jag som var hemma idag, och tog emot Caroline. Hade inget sagt till henne i morse när jag väckte henne, tänkte att det skulle bli en överraskning. Tidigare på dagen tröstade jag mig med att trycka í mig ett halvt paket Vinetta glass. Hmm, jag vet att det är onyttigt med kände att jag ville ha något gott att stoppa i mig.

 

När Caroline kom hem blev hon något förvånad med samtidigt väldigt glad när hon upptäckte att hennes mamma var hemma.

Var inne en snabbis och kollade min facebook, och upptäckte att Carolines pappa Jonny också var inne.

 

Han verkar alltmer börja sakna sin dotter. Han undrade om det var okej att komma förbi i morgon för att hämta upp Caroline och hitta på någonting med henne. Kollade förstås med Caroline om vad hon ville, och hon ville gärna träffa sin pappa i morgon. Det återstår att se vad dom två kommer att hitta på för något tillsammans.

 

Skrivet av Sandra 12 maj 2010 klockan 20:43

Av Sandra Sterner - 12 maj 2010 13:45

Jag är för det mesta glad och uppåt och gillar att bjuda på mig själv med att bl.a en hel del humor.Ibland när jag känner mig på rätt humör så brukar jag dela med mig av det till mina läsare.

Men tyvärr blir det ingentig utav det roliga som jag kommer att skriva om idag.

 

Om det är någonting som jag tycker är fel så håller jag sällan tyst eller snarare aldrig käften!! Nu till saken som gjort mig märkbart irriterad, och det har jag vait enda sedan jag lämnade jobbet igår kväll.

 

Nu till saken som gjorde mig så irriterad igår kväll, och fast det nu är ny dag så känner jag mig fortfarande smått irriterad.

När det är kvällskift så jobbar vi på någonting som heter betting ( vilket innebär att man får gå hem när jobbet är klart)

Chefen för kvällen ska ge klartecken att det är okej att gå hem. Det var flera personer en jag som undrade vad chefen höll hus, och det var inte bara jag som letade efter honom, men det gick inte att hitta honom någonstans. En skara trötta kollegor hade samlat upp sig vid stämpelklockan, och väntade bara på klartecken på att få stämpla ut.

 

Men då det inte gick att hitta den ansvariga chefen som jobbade igår kväll, så gick jag och frågade en utav traffic ledarna (det är dom som brukar vara någon slags extra chef när inte den ordinare är där) om det var okej att stämpla ut?  Fick till svar: Att det fick vi inte göra.

 

Herregud, ska vi bara stå rakt upp-och-ner och inte ha något att göra. Arbetet är ju redan klart. Jag blev något irriterad och plockade fram min mobil, letade redan på min chef nummer och ringde upp honom.

 

- Vad håller du hus någonstans. Vi har jobbat undan allting nu, och väntar bara på att få klartecken på att få gå hem.

 

Fick veta av min chef att han var tillbaka på jobbet efter att ha varit iväg på någonting. Såg i ögonvrån att han kommit tillbaka, och hörde han säga att det var okej att stämpla ut.

 

Jag märkte att det var några andra som redan hade stämplat ut, och det kändes skönt att äntligen få göra desamma, men dessto mindre roligt var det att komma hem med en senare buss.

Om jag känner för att jobba ikväll! Hmm, skulle inte tro det, inte efter det som hände igår kväll.

 

Skrivet av Sandra 12 maj 2010 klockan 13:47

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards