Alla inlägg den 15 maj 2010

Av Sandra Sterner - 15 maj 2010 19:00

Åhh, vad härligt att vakna upp till sådant här skönt och vackert väder. Det var knappt jag trodde det var sant i morse när jag vaknade, och såg genom fönstret att himlen var nästan alldeles blå och solen lyste.

 

Ingen utav oss ville slösa bort den här underbara soliga dagen, med att sitta inne och uggla. Nej, det är inget för någon utav oss. Vi älskar alla i familjen att vara ute när vädret tillåter det, och medans vi satt och åt frukost diskuterade vi vad vi skulle hitta på för någonting idag.

 

Vi bollade med flera tankar och funderade först på om ville skulle åka in till stan eller kanske ta oss ut till Djurgården ( Caroline har börjat tjata om att hon så gärna vill gå på Grönan) Men tids nog så hinner vi även med det, och tidigare år har vi alltid haft det som en tradition att ta Gröna Lund helgen efter midsommar.

 

Det händer ibland att Micke och jag inte alltid tycker exakt lika om allting och det kan vara allt mellan himmel och jord,(och det tror jag det finns i alla förhållanden) Vi är både väldigt envisa och har även starka viljor ( som oftast går emot varandra) och ingen utav oss ger sig i första taget, men  för det mest brukar vi kunna lösa det.

 

Idag var vi nästan överens, om vad vi skulle göra, och för min egen del så kände jag inte direkt för att åka in till någon större folkmassa som jag befarade att det skulle vara inne i stan och på Djurgården.

Så istället så tog vi pendeln ner till vackra Nynäs som jag tycker är så fint. Det är så lugnt och skönt där nere, och så mysigt med den härliga naturen och nere vid hamnen se hur dom håller på att göra ordning båtarna för sjösättning.

 

Caroline vid sjön och änderna

 

På vägen hem så funkade förstås inte pendeltåget denna gång p.g.a växelfel. Så ersättningsbussar skulle sättas in. Vid hållplatsen stod det massor med folk, men ingen ersättningbuss syndes till. Till slut efter ca: 40 min så kom det en buss, och trots att det var smockfullt med folk vid busshållplasten så kom vi med bussen, och kunde ta oss hem.

 

När vi kom hem så kom Carolines brosor Niclas och Tobias över, och dom skulle båda stanna här i kväll.

 

Tobias, Caroline och Niclas mumsar i sig av den goda glassen.

 

Det blir till för som att tränga ihop sig idet lilla gästrummet ( som även jag ibland fått lov att använda, när det inte går att sova brevid Micke)

Sedan fixade vi i ordning middagen som idag blev grillat kött med potatissallad och ett glas vitt vin. Då vädret fortfarande var så skönt ute så satte vi oss ute på våran baksida och åt och njöd av den goda maten.

 

Skrivet av Sandra 15 maj 2010 klockan 18:52

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards