Alla inlägg den 3 maj 2015

Av Sandra Sterner - 3 maj 2015 14:35

Nu är vi inne i maj månad och nu har vi firat Valborg och kören som skulle sjunga ute på Lövhagen i torsdags verkade inte gjort något soundcheck för ljudet var under all kritik. Det gick ju knappt att höra dom sjunga, det bara knastrade och ekande när kören sjung. I alla fall så sjung dom så gott det gick trots att inte ljudet från deras mikrofoner fungerade.


I morgon är det tänkt att jag återigen efter ett tags ledighet från jobbet ska återvända, men ack och ve vad jag våndas att gå tillbaka. Det knyter sig i magen, mår illa och känner en fruktandsvärt oro.     Då det på mitt jobb råder enormt strängt mobilförbud, så är det väl lika bra att lämna kvar mobilen i bilen, eller så på ljudlöst i sitt omklädningsskåp, så att det inte uppstår några nya obehagliga incidenter. Jag har sagt till Caroline att om hon vill ringa så måste hon ringa på arbetstelefonen, vilket är den som arbetsledarna brukar svara på och be att få prata med mig. Alltså detta moment kommer ta betydligt längre tid än om man nu fick lov att svara i sin egna mobil, men såklart man ska respektera det företagets regler. Dessvärre så tror jag att detta sätt kommer ta upp ännu mera tid ifrån arbetsuppgifterna då ens barn måste söka en på jobbtelefonen.


Igår åkte vi ner till Gröndalshallen och spelade både någonting som heter Lufthockey och Bowling till Carolines stora förtjusning.


 

 Caroline ger järnet och spelar lufthockey så att håret fladdrar...


 

 

Jag tycker dessa bowling klot känns så otympliga, men det är roligt att spela   

 




 


Just bowling tillhör en utav Carolines största intresse 


Vi var alla ganska så hungriga efteråt så vi gick och tog oss något att äta på våran favorit restaurang La Playa.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards