Alla inlägg den 29 maj 2015

Av Sandra Sterner - 29 maj 2015 15:57

Herregud, alltså min gårdag den var i det närmaste makalös med så mycket saker att göra. Jag hade kvällen innan jag gick och lade mig bävat lite inför torsdagen med allt som skulle göras. Det är lika bra att ta det från början så att även mina läsare hänger med om allt som hände igår. Det hela började med att jag som ni kanske redan vet är så fruktandsvärt morgontrött ställa alarmet på ringningen en halvtimme tidigare och var förstås dödstrött när klockan ringde 05.30 I alla fall så hade jag nu direkt klockan 07.00 tid för den årliga besiktningen på min bil. Dessvärre så gick bilen inte igenom, och felet gubben på besiktningen slog ner på felaktig inställning på höger strålkastare av halvljuset. Jag trodde det bara skulle bli som en anmärkning som man typ kan fixa själv eller snarare så är det min vän Tommy som skulle kunnat hjälpa mig med inställningen på högerstrålkastare. - Nej, då gubben gav mig istället en 2:a och det innebär som alla som har körkort ombesiktningen inom 1 månad.   - Grrr, det gjorde mig lite småsur att få komma tillbaka inom 1 månad p.g.a att den högra strålkastaren.


Därefter blev det att ringa till Tommy för att höra med honom om han kunde hjälpa med mig att justera halvljuset på strålkastaren, och redan nästa vecka på onsdag skulle han kolla på bilen. - Tusen Tack till världens bästa bilmekaniker som snabbt erbjuder suverän bilservice. Sedan blir det dags för en ombesiktningen och då måste den väl ändå gå igenom.

Ja, sedan var det bara att sätta sig i bilen och köra till jobbet och där var det ju arbetet redan i full gång på allihopa, och det var bara att sätta igång med arbetsuppgifterna. Idag på jobbet så hade vi så kallande picknick och all personal skulle om dom ville förstås ta med sig någon mat, dessert, fikabröd, dricka hemifrån och sedan ställdes det upp vid ett långt bord så att det blev typ som ett smörgåsbord och alla gick och plockade lite av varandra. Det visade sig att personalen tagit med sig lite smått och gott hemifrån och några hade lagat speciella maträtter ( som jag aldrig sett förut) men som smakade förväntansfull gott.



 

 Picknick smörgås bord

 



 


Dessert bordet som var fyllt av goda smarriga läckerheter   


Därefter blev till att hugga in på dessert bordet och smakade en rabarber paj med grädde och en kopp kaffe. Det var en otrolig trevlig stämning och det märkets att personalen trivdes och mådde gott av denna gemensamma picknick lunch som avslutade med en tipspromenad och att man fick varsin gratis lott. Dagen var idag supertrevlig med en lika trevlig gemenskap av kollegorna med mina underbara fina kollegor som man fått skratta så mycket med idag.


Nu över till gårdagen igen. - Ursäkta att det blir lite hoppade från den ena dagen till den andra och så tillbaka igen. Igår i alla fall så var jag tvungen att gå lite tidigare för jag hade skulle ha ett möte hemma vid 15.30-tiden och det blev med andan i halsen jag skyndade mig hem. När det sedan var klart så skulle jag och Caroline åka iväg och handla inför hennes resa som hon idag åkte på tillsammans med både tjejgruppen och killgruppen ner till Kalmar. Det behövdes handlas lite grejer som hon skulle ha med sig. Jag insåg att det skulle bli tajt med tid och att det skulle bli för stressigt med att hinna laga någon middag hemma och klockan började ticka iväg så för att inte Caroline skulle bli alltför hungrig så svängde jag in på hamburgerrestaurangen Max och beställde en meny till Caroline på drive in. När vi väl kom hem så kom jag på att Caroline kommer omöjligt inte orka kånka på den gigantisk stora kassen med den uppblåstbara madrassen och sovsäcken i morgon bitti. Så in och hämta den och den var även tung och lite otymplig att bära för mig, ut till bilen igen och in med den gigantisk stora kassen i bagageluckan för att köra iväg till fritisgården som tur nog igår var uppe till klockan 19.00 Därefter blev det hem för att tillsammans med Caroline packa hennes resväska och när hon igår kväll gick och lade sig för natten så fick hon lite flera extra god natt pussar och kramar på kinden.


Jag själv igår när min dag var över och jag skulle slå mig ner i soffan i vardagrummet. Jag trodde faktiskt att jag skulle somna sittandes framför en avstängd tv. Det händer nu för tiden och mestadels under vardagarna att jag inte längre ser så mycket på tv längre. På helgerna ser jag lite mera på tv:n och när jag varit ledig så har det blivit så att man knäppt på dumburken för att se om det finns något sevärt. Caroline hade lagt sig och mina ögon ville bara sluta sig och hela min kropp skrek efter sömn, men trotsig som jag ibland blir så ville jag ha lite egen tid och gå igenom mina olika mailadresser, kolla om något nytt hänt på facebook och läsa lite av vad som hänt i världen. Därefter blev det sedan direkt i säng och minns knapp att jag låg vaken i sängen, utan somnade på bums.


I morse så kramade jag mitt    hjärtegull flera gånger innan jag var tvungen att åka till jobbet. Caroline var på strålande gott humör och såg så mycket fram emot resan tillsammans med tjej och kill gruppen till Kalmar. Dom startade strax innan 11.00-tiden och nu på eftermiddagen idag så fick jag denna bild skickat till mig.


 

Caroline i minibussen på väg ner med sina kompisar och ledare till Kalmar.



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards