Alla inlägg den 30 maj 2015

Av Sandra Sterner - 30 maj 2015 18:13

Det känns väldigt konstigt nu när Caroline inte är hemma. Det är nästan kusligt och skrämmande tyst, ingen överaktiv, pratglad och ibland även sjungandes busunge hemma. Igår fick jag på facebook se att Caroline lagt upp en bild taget utanför ett nattklubb som hade same name as me: Sandra.


- Herregud, var min första tanke ska min tonåring verkligen gå ut på nattklubb? Är hon inte lite väl ung för att gå ut på sådana saker allé redan? Nåväl jag befinner mig många mil ifrån hemma just nu och hon är ute på egna äventyr med tjej och killgruppen från ungdomsgården. I alla fall så får man ju lite update från sin dotter och det fick jag idag under förmiddagen och fick veta att hon hade stannat på discot och haft det jätteroligt och dansat disco. Sedan nämnde Caroline om någon ny sorts dans ( som jag känner igen mycket väl, men själv aldrig direkt har prövat) i alla fall så berättade min dotter glatt och ivrigt på att ungdomarna som var där ställe sig typ i en ring och sedan "hoppade" en utav dom ut från ringen till mitten av golvet och dansade sina egna dance moves!  Därefter var det nästa på tur och Caroline berättade att även hon provat på detta och att det var superroligt.    Det märks verkligen att Caroline har det roligt där hon befinner sig just nu och även om det blev på tok alldeles för sent uppe i går kväll och ungen min stannade kvar ända fram till midnatt och hade inte kommit i säng förrän vid 00.30-tiden


- Hmm! När Caroline nämnde det, så kändes det som om det kom ytterligare nya gråhårstrån på skallen.




Se bara så stor min tjej Caroline ser ut när hon väntar utanför discot hon igår var på tillsammans med dom andra ungdomarna.


Jaha, ja, det verkar inte spela någon roll vad jag tycker eller tänker längre, utan snarare så är det bara att inse att även mitt yngsta barn nu börjat bli så stor att hon nu börjar hänga ute sent på kvällarna på helgerna.

Jag kom att tänka på en sak efter det att jag hade pratat med Caroline. Förra lördagen var jag på kvällen ute tillsammans med min väninna Elin. Vi började på den ombyggda båten Freja som numera är en ombyggd restaurang och nattklubb under vår och sommaren nere i Nynäshamn och senare på kvällen så avslutade vi våran utekväll med att sjunga en duett tillsammans på La Playa. Det händer ytterst sällan att jag går ut på helgerna, och gången innan förra helgen jag var ute var verkligen länge sedan, tror närmare bestämt 2 år sedan. I alla fall så verkar det numera som det är mitt yngsta barn Caroline, som numera axlar den rollen att gå ut på helgerna. Fick veta av henne nu idag på eftermiddagen att hon även ikväll skulle göra sig ordning och fixa sig fin inför kvällens besök av disco. I morgon kväll omkring 19-tiden får jag hem min dotter igen och så mycket jag längtar efter henne är i det närmaste omöjligt att beskriva. Jag kommer att ta bilen och åka och hämta upp hemma och den enormt stora packningen med den uppblåstbara madrassen, sovsäcken, kuddarna, och resväskan hon har tagit med sig. Därefter så kommer jag överrösa henne med att massa kramar.


Nu över till en annan sak! Jag har ju som ni vet flera barn än Caroline och alltså ytterligare 5 underbara härliga ungar. Igår eftermiddag direkt efter det att han slutade sitt jobb så kom min son Jimmy över och hälsade på mig. Nu när jag inte har Caroline hemma, så blev det istället så att det blev Jimmy som fick stanna kvar på middag och sedan fikade vi tillsammans. Innan han åkte tillbaka hem till sig nere i Nynäshamn.


Det brukar höra till traditionen och sedan många år tillbaka så åker Nina, Janne och Nova ifrån Västerås för att tillsammans med mig och Caroline gå på den årliga Ösmomarknaden. Dessvärre så kunde dom inte komma förra helgen då denna marknad var då dom var upptagna med andra saker att göra. Däremot så kom dom till Stockholm igår. Dom mellanlandar alltid först hemma hos Ninas pappa Johan som bor mycket större än mig. Där bor dom under dom dagarna dom är på besök i huvudstaden. Idag skulle vi ses och vi bestämde förstås att ses nere i Nynäshamn. Vi möttes upp nere vid vårat vanliga ställe som heter: Banantorget! - Ja, det heter faktiskt Banantorget och är inget skämt! Fast konstigt nog så säljs där inga bananer.



 

 Nu när jag ser bilden så ser det nästan ut som vi bildat en totempåle   


 

Jag hade förstås förväntat mig solsken i Nynäs idag! Dessvärre så var det övermulet, så inga solglasögon behövdes idag. Nova ville däremot prova dom och se så cool hon blev.  


Idag var vädret inte det bästa nere i Nynäshamn, utan det var helt övermulet och himlen såg ut som den när som helst skulle öppna himlaportarna och det skulle börja regna. Det blåste kallt och jag småhuttrade och frös. Jag tänkte inte fasiken heller känns det som det är den 30:e maj idag, utan snarare så kändes det som en kall blåsig höstdag. Jag var lite före dom andra och stod och väntade på banantorget på dom andra som snart skulle komma. Det tog inte alls lång stund innan Nina, Janne, Nova, och mina söner Niclas och Tobias kom strax gående från garaget och som alltid när jag får se mina barn, mitt barnbarn och min svärson Janne så blir jag så glad :) och det blir ett stort kramkalas.

Jag kände denna dag för att skämma bort Nova lite extra och vi gick in på Åsas prylförmedling. Jag sa till Nova att idag vill jag skämma bort dig lite extra och Nova hittade en rosa söt väska, ett pussel och 2 dockor som jag köpte till henne. När vi var klara där nere så gick vi upp för att möta upp dom andra och fick se att ett utav mina andra barn också hade kommit och det visade sig vara min stora, fina och tjusiga son Henrik.


- Tjoho så glad jag blev och småsprang fram till honom och slängde mina armar kring hans hals och gav han en bamsekram.


Det hade börjat småregna och det blåste kallt och vi alla småfrös och huttrade. Vi bestämde oss för att åka ner till Sjötelegrafen. Den tidigare matvarubutiken ICA Kvantum, som låg alldeles intill Nicksta höjden hade nu flyttat ner till nya stora lokaler nere vid Sjötelegrafen. I onsdags för bara 3 dagar sedan var det premiär och dom slog upp dörrarna till sin nya matvarubutik som numera heter ICA Maxi. Jag hade trott att det skulle finnas ett Café så man kunde sätta sig ner och ta en fika. Dessvärre så fanns det bara ett litet mini Café med pyttesmå bord och vi alla skulle knappast få plats att sitta där. Jag tyckte det var lite dåligt och när ICA Kvantum som det hette tidigare och låg uppe vid Nicksta höjden där inne hade dom ett stort Café och riktigt smarriga räksmörgåsar. Dessvärre så fanns det på deras nya öppnade matvarubutik ICA Maxi i det närmaste inget jag skulle kalla Cafe, utan snarare bara ett litet hak Café och endast några fåtal torra bullar eller kakor man kunde beställa.  


Nina föreslog att vi skulle gå till Taj resturangen som hade buffé och vi alla tyckte det var en utmärkt idé. Vi vände alla på klacken och gick mot Taj resturangen och hugg in på deras buffé och man fick plocka och äta så mycket man ville och därefter blev det dessert friterade bananer...mums.


  

 Jam jam, vilken god Taj buffé vi åt till lunch





 



Sådär nu är vi alla mätta och belåtna och kramar om min fina son    Henrik utanför Sjötelegrafen.




 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards