Alla inlägg den 19 maj 2015

Av Sandra Sterner - 19 maj 2015 18:30

Alltså man kan undra hur dessa vädergudar tänker egentligen? Nu har det sedan i söndags har det varit övermulet och regn och rusk väder. Nu tycker jag det får lov att räcka med detta pissväder och nu har det inte varit något vackert väder sedan i lördags. Jag tror faktiskt att april månad bjud på desto mera solskendagar och värme, än vad det hittills gjort under dom är första 19 dagarna i maj. Dom återstående dagarna som är kvar av maj får man väl hoppas och håller så även tummarna att vädret inom dom närmsta dagarna blir till det bättre och varmare. Det blir att be en stilla bön att tills i morgon ska vädret förhoppningsvis bli soligare och varmare.   


Nu sedan jag fått min befordran på jobbet så har det gått och blivit mera att göra, men det allra bästa med det är att jag verkligen stormtrivs med just dom arbetsuppgifterna.    superroligt   


Idag är det tisdag och denna dag är min solstråle Caroline på sin tjejgrupp och dansen som tidigare har varit på Friskis & Svettis är slut för denna termin. Förra tisdagen bowlade dom. Idag däremot skulle dom åka in till stan och äta på restaurang och efteråt gå på bio.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards