Alla inlägg den 4 juli 2015

Av Sandra Sterner - 4 juli 2015 18:18

Ja, vad är det man säger eller sjunger: Sommaren är kort de mesta regnar bort men nu är den här
så ta för er solen skiner idag. Och just det har vi gjort idag och tagit för oss utav solen och det vackra underbara vädret som nu har varit 2 helger i rad. Alltså för mig så är det tabu att sitta inomhus i lägenheten när vädergudarna nu troligvis bestämt sig för att det ska vara sommar. Då vill både jag och Caroline så fort vi ätit frukost och gjort oss i ordning åka iväg till något ställe. Förra helgen så åkte vi ner till Nynäshamn och spelade minigolf nere vid hamnen. Idag och med detta väder så bestämde vi oss för att åka iväg och bada nere vid Lövhagen i Nynäshamn. Jag är nog lite av en badkruka och tyckte egentligen det fortfarande ännu var lite för kallt för att bada. - Brrr, så kände jag när jag stoppade i tårna i havet och tänkte: Nej, detta går bara inte. Men när man som jag har en överaktiv tonårsdotter som sitter bredvid mig och säger: Mamma vågar du inte är du en FEGIS?? Vi hoppar i när jag räknat till 10. Och därefter började hon 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 men när hon sen kom till 0 så satt vi fortfarande båda kvar på klippan. - Mamma, du törs ju inte hoppa iiiiiii!


När Caroline sätter igång med sitt tjat så ger hon sig inte och jag frågade henne varför hon själv inte hoppade i vattnet. - Jo, för att det var för kallt. - Okej, Caroline sisten i är en badkruka och sedan ställe jag mig upp på klippan och tog ett andetag och hoppade sedan rakt ut och hamnade i det kalla vattnet.



 


Det ser ut som havet glittrar runt mig när jag tar årets första dopp.

 

Caroline hade nu satt sig på huk och kollade på mig som nu hade hamnat i vattnet. - Brr, det var riktigt kallt i vattnet från allra första början, men efter ett tag vänjer sig kroppen och den blir liksom van.

Det märks tydligt att vädret under dom tidigare månaderna maj, juni inte har varit så varma, för då hade antagligen havet varit något varmare att bada i. Mindes tillbaka till förra sommaren och då vi var nere och badade på nästan samma ställe, och då var det betydligt skönare temperatur i havet än var det var idag. Jag kollade mot Caroline, som nu hade satt sig på huk och kollade mot mig som låg i vattnet.


- Mamma är det kallt?


- Ja, det är lite kallt, men när man väl är i vattnet så blir kroppen liksom van efter ett tag.


Vi valde bort stranden denna gång och detta enbart för att slippa få en massa sand innanför badkläderna. Så istället blev det att vi valde vi en klippa. Caroline har kunnat simma sedan hon var 6-7 år och när hon väl är i vattnet så går det inte att hejade henne.





 

Mor och dotter badar tillsammans


Hon älskar att bada, simma och plaska omkring. Caroline ville gå i från stranden och gick ditbort och medans jag var kvar i vattnet så såg jag henne först komma gående mot mig, men sedan när vattnet började nå hennes midja så slängde hon sig framåt och började simma mot mig. Vi badade ett tag och sedan satte vi oss på klippan och solade och drack lite av läsken jag hade köpt med mig. Därefter så hoppade vi båda i ännu en gång i havet för att svalkade av oss. Vi blev kvar nere vid Lövhagen ett par timmar idag och när vi väl valde att åka därifrån så var det för att vi började bli lite trötta av värmen ( man blir ju lite trött att vistas i solen en hel dag) och så började vi också bli lite hungriga.


Vi behövde handla lite och numera ligger ju ICA Kvantum kvar på samma ställe som förut, utan har flyttat och även bytt namn till ICA Maxi. Numera håller denna butik till nere vid Sjötelegrafen och därinne finns även butiken Dollarstore. Vi började på ICA och för min del när det är så varmt ute så känner inte jag för att äta någon varm mat, utan föredrar istället att äta en sallad eller som idag en räksmörgås. Caroline äter inte alls skaldjur ( vilket jag älskar att äta) men inte dottern min. Inte heller tycker hon speciellt mycket om fisk, och om det är fisk man ska försöka få i henne så kan hon i alla fall äta fiskpinnar. I alla fall räksmörgåsar till oss vuxna och till Caroline fick det bli färdiglagad mat.


Jag ville gå in på Dollarstore och kolla lite också, och därinne faktiskt finner man alltid något att handla. Idag är det ju den 4:e juli och det är USA nationaldag och vad passar då inte bättre än att prova och köpa varsin cowboy hatt i färgen rosa såklart och precis som min blogg så Think Pink!



 

Happy 4th of July




 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards