Alla inlägg den 10 juli 2015

Av Sandra Sterner - 10 juli 2015 19:07

Det har gått och blivit fredag och det är dags att välkomna den efterlängtanade helgen, om en liten stund när jag skrivit klart dagens blogginlägg blir det dags för lite fredagsmys framför tv:n.


Alltså detta konstiga sommarväder och nu snart är vi inne i mitten av juli och det bara regnar, regnar och molnen hänger så långt att dom tycks trilla ner. Denna sommar lär antagligen ( i alla fall vad jag tror) kommer att gå till historien med att vara den med mest regn under månaderna maj, juni och så nu även snart halva juli. Det var några dagar som det var fint och soligt och själv hoppades jag då att kanske det ändå var så att sommaren hade kommit. Men ack och ve så ville inte vädergudarna bestämde sig tydligen för att det även i fortsättningen även ska fortsätta regna denna sommar.


Det blir som alltid tidig hemgång på fredagarna och det känns förstås skönt och man hinner med att göra sådant saker man inte alltid hinner med att göra måndag-torsdag. Jag plockade upp Caroline vid en busshållplats och vi åkte därefter till ICA Maxi för att veckohandla. Tidigare har jag alltid handlat på Coop Forum. Men tyckte det var på tiden att byta matvarubutik och nu ge ICA en chans och märkligt nog så var både sortimentet och priserna så mycket bättre. Så fortsättningsvis så kommer jag antagligen föredra att veckohanda på ICA.


Åh, så kommer man hem och kånkade på 3 plastkassar med mat och så öppnar man ytterdörren och en fruktandsvärd stank möter en när man kliver in i hallen. Det fullkomligt stank SKIT i hela lägenheten. Först trodde jag att det var avloppet på toaletten som hade brakat ihop totalt, men så fara var visade det sig inte vara. Jag och Caroline höll för våra näsor och så upptäckte jag bakom glasdörren inne i vardagsrummet hade vår kattunge: Junior uträttat sina behov och det var bara att ta och plocka upp det. Dessvärre så tycktes inte den fruktansvärda stanken med skit försvinna ifrån lägenheten och jag bestämde mig för att börja storstäda. Gick ner till Grovtvättstugan och lade in så många utav mina mattor som fick plats i den stora maskinen. Därefter hem och dammsuga och sedan skura med det väldoftande rengöringsmedlet blomsteräng och hade altandörren öppen så att det också fick vädra ut.


Nu ska jag umgås med min familj och nu blir det till att duka upp för lite smått och gått och se på tv:n för nu har det blivit dags att göra fredagsmys.

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards