Alla inlägg den 31 juli 2015

Av Sandra Sterner - 31 juli 2015 17:29




 

  


Då har det gått och blivit dags för födelsedag igen, och idag så är det ingen mindre än min vän Johan som fyller år. Ett fyrfaldigt leve och hipp hipp hurra och ett stort Grattis på din födelsedag som är just idag.

Det är en del födelsedagsfirande under sommaren. I juni Jimmy och så jag, Henrik och Johan i juli. Därefter går det någon månad och i september blir det Tobias tur att fylla år. I oktober så fyller både mitt barnbarn Nova och min yngsta dotter år.


Nu är det fredag igen och veckorna dom bara rullar på och i morgon är det kan man tänka sig redan 1:a augusti. -Jaha, ja, bara 1 månad kvar på sommaren....suck! I september börjar ju höstmånaderna och såsom vädret sett ut under sommarmånaderna så kommer denna höst kännas väldigt lång.


Då det är fredag så slutar vi tidigt på jobbet och idag satte jag mig i bilen och åkte till Skärholmen. Behöver verkligen en ny handväska. Jag är inte sådan person som har en uppsjö utav handväskor, utan har bara en och den har jag varit nöjd med under ett bra tag. Nu är det så att min handväska börjar bli en aning sliten och måste helt enkelt bytas ut. Jag kollade runt bland flertalet butiker, utan att finna någon väska som föll mig i smaken. Jag är extremt noga med hur min väska ska se ut och köper helst ingen alldaglig väska, utan vill gärna ha en väska som "sticker ut" och gärna har lite glitter eller stenar. Dessvärre så fanns det ingen sådan att finna i Skärholmen idag. Ska pröva och leta runt lite på nätet och se om jag kanske kan hitta någon passande väska.


När jag kom hem så visade det sig att min fina son Niclas hade kommit förbi hit för att hälsa på oss. Min stora pojke stannade ett tag innan han gick ut till parkeringen och satte sig i sin bil och åkte hem till sin pappa Johan, som idag fyller år.


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards