Alla inlägg den 26 juli 2015

Av Sandra Sterner - 26 juli 2015 17:20



 

Idag vill jag utbringa ett fyrfaldigt leve och ett stort     Grattis till min fina och omtänksamma son Henrik som idag fyller 24 år.


  

  Grattis fina Henrik


Tänka sig att det nu gått hela 24 år sedan du min lilla plutt som du var när du föddes den 26:e juli på Huddinge Sjukhus. En så liten ljuvlig baby du var och så otroligt snäll, och gnydde och gav ifrån dig små ljud när du var hungrig. Ja, tiden den har gått fort och det har nu passerat 24 år sedan och nu är min son Henrik som är nummer 3 i ordning av mina barn. En lång och stilig man på cirka 193 cm och har sedan många år flyttat hemifrån bor tillsammans med sin söta tjej Sara i Nynäshamn.


Idag hade Henrik och Sara bjudit hem oss alla till dom för att fira och Gratulera Henrik hemma hos dom. Jag hade innan vi åkte ner till Nynäshamn idag också, men som ni säkert redan vet om så har jag absolut ingenting emot att vara därnere, utan snarare är det tvärtom. Älskar ju den lilla småstaden som för mig känns så otroligt speciell. Jag och Caroline skulle först förbi Port 73 och det var för att Caroline ville så gärna köpa en födelsedagspresent till sin storebror. Inne på butiken In & Finn fann hon denna lite annorlunda och speciella present till sin bror.


  

En liten nalle i kristall med en text som visar att Caroline älskar sin bror Henrik


Jag hade frågat Henrik när han senast var hemma hos mig och undrade då om det var något speciellt han önskade sig på sin födelsedag.


- Jo, mamma, en ny Micro skulle jag behöva ha.


- Okej, bra då vet jag. Och var iväg igår och köpte en ny Micro till min son.


När vi idag var färdiga med presenten till Henrik så satte vi oss i bilen och åkte ner till Nynäshamn. Det var knappt någon trafik alls på Nynäsvägen ner så vi kom fram redan strax efter 12-tiden. Vi skulle inte vara hos Henrik förrän vid 13-tiden. Så innan vi åkte hem till honom och Sara, så åkte vi ner till Hamnen.




 

Caroline fick en glasstrut och vi satte oss en stund och tittade ut på havet och alla dessa båtar.


Caroline och jag nere i hamnen. Dessa båda 2 klänningar vi hade på oss idag köpte jag igår på bagageluckeloppisen utanför Sjötelegrafen. Carolines klänning är av paljetter i svart/blått och min i svart/vit bomullstyg.


Därefter åkte vi sedan vidare hem till Henrik och Sara och precis när jag kommer körandes på gatan där Henrik bor så ser jag att Niclas parkerat sin bil och utanför står Johan, Tobias och Jimmy. Alltså snacka om sammanträffande och nästan exakt på tiden kom vi samtidigt. Jag vände bilen lite längre ner och parkerade några bilar längre bak. Vi gjorde alla följe hem till Henrik och han blev så glad  över att fått en ny Micro och nu kan han och Sara värma sin mat ordentlig igen.

Det bjuds på kaffe för dom vuxna och det var bara Caroline som drack läsk. Jag är tacksam och glad över att hon ännu inte börjat dricka kaffe. Vi åt bullar och kakor och sedan kom Sara och till sin hjälp hade hon tagit Johan med sig för att bära in dom båda tårtorna.


 

 Födelsedagsbarnet Henrik och hans söta flickvän Sara och Johan


Vi  ställde oss alla upp och sjung: Ja, må han leva uti hundrade år....! Därefter fick Henrik blåsa ut ljusen och önska sig något.


 


Henrik blåser ut ljusen på tårtorna och önskade sig något.


Det hör ju till att det är födelsedagsbarnet som ska skära den första biten av tårtan och Henrik var först ut och därefter hans lillasyster och dom 4 bröderna. Jag tog också en bit och när jag väl smakade på tårtan så kände jag bara: Mmm, en utav dom allra godaste tårtor som jag smakat och berömde Sara för att det var så otroligt god.

 

Far och son är i det närmaste kopior av varandra. Se bara dom sitter t.o.m likadant och håller kaffekoppen på samma sätt. Hmm, här som mamma har man inte haft så mycket att säga till om. Sådan far och är sådan son och så fina är dom.




 


Mina andra fina söner Jimmy närmast i bild och så Niclas




 



 Söta Caroline och fina Tobias



 


 Söta Sara och jag


Jag hoppas att min son Henrik blev nöjd med sitt födelsedagsfirande och presenterna han fick. Vill också Tacka: Henrik, Sara, Johan, Jimmy, Niclas och Tobias för trevlig sällskap och som vanligt när vi träffas så har vi mycket att prata med varandra om och vi drog även idag en massa gamla minnen och så en del skämt och det fick oss att börja skratta.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards