Alla inlägg den 22 juli 2015

Av Sandra Sterner - 22 juli 2015 18:40

I dag är det dags att skriva och önska min f.d svägerska Emma Agneta, som alltså är min ex-make Jonnys storasyster och det blir även såklart Caroline faster. I alla fall så önskar vi henne att stort hjärtligt Grattis till dig idag på din födelsedag.


 



 

Just nu i juli månad är det en del födelsedagsfirande och nu på söndag den 26:e så är det dags för min stiliga, fina son    Henrik att fylla år. Då jag nästan varje helg brukar vara i Nynäs ( dock var jag inte där denna helg som nyss varit) men om det inte är så att jag åker ner varje helg så blir det åtminstående varannan helg. Och någon gång i framtiden ( när jag bara har hittat rätt sorts lägenhet på markplan med uteplats vill säga) så packar vi alla våra flyttlådor och flyttar tillbaka dit. Nu till helgen, men vet inte riktigt hur Henrik tänkt ha det med sitt firande om det är så att han ska ha det på lördagen eller söndagen. Mamma vill ju så gärna komma över och lämna en födelsedagspresent.   

Därefter så går det bara 5 dagar och sedan är det en utav mina bästa vänner och min första ex-make Johan tur att fylla år den 31:a juli.


Idag var det en tjej på mitt jobb som slutade och hon har jobbat under sommaren och ska nu ha lite semester innan hösten kommer. I alla fall så har hon jobbat på min avdelning som jag har hand om. Det tillhör även mina arbetsuppgifter att få lära upp dom nya som börjar och nu under sommarmånaderna ( när mycket av den ordinarie personalen har semester) så har vi många som kommer för att jobba. Det brukar ta någon dag att lära sig jobbet, men det är inte speciellt svårt, utan man lär sig under några dagar. Dessa veckor med denna tjej har gått väldigt fort och det känns inte alls som hon varit på jobbet i flera veckor redan, men allting har sitt slut och idag var det alltså dags att tacka av henne för dessa veckor som hon varit hos oss på jobbet. Strax innan hon skulle gå så kom hon och sa att hon ville prata med mig och jag tog henne åt sidan och hon gav mig en spontan kram och tackade mig för allt jag lärt henne och att hon tyckte jag var så snäll och hade ett gott hjärta. Därefter sträckte hon fram en liten chokladkartong som hon hade köpt när hon var i Polen.


 



 


Jag blev faktiskt lite tårögd och gav henne att kram för att visa min tacksamhet. - Åh, så glad jag blev och kände verkligen att man åstadkommit någonting bra att få en annan av sina medmänniskor att bli glada och vänliga. Det hade knappt gått några minuter innan min mobil pep från sig ett sms-ljud och det var ett meddelande från hon som nyss hade slutat och det stod följande: Hej Sandra! Jag vill tacka dig för allt, du är snäll och jag kommer att sakna dig! Det var trevligt att träffa dig    Stor tack! Mvh Magdalena 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards