Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Sandra Sterner - 3 augusti 2008 22:30

  

Nu är jag tillbaka igen, för en ny blogg.


Oj, vad glad jag blev då jag sett att jag har haft en del läsare idag. 

Det verkar ändå finns ett visst intresse för min blogg....jättekul och mycket uppskattat.


Jag pratade tidigare men min dotter Nina. Nu till helgen så kommer hon tillsammans med sin familj från Västerås ner till oss i Stockholm för att hälsa på. Dom hade tänkt stanna, ett par dagar, och ni må tro att jag är överlycklig. Både över att få träffa min dotter och hennes make Janne och lilla Nova.

             

Usch, vilket tråkigt och trist väder det har gått och blivit. Det är alldeles grått och mörkt ute påminner mig nästan om en mörk höstkväll, men ännu är vi inte riktigt inne i dom månaderna ännu.


 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2008 klockan 22:22

Av Sandra Sterner - 3 augusti 2008 18:30

Vilken mysig eftermiddag vi har haft här hemma idag. Ute har det småregnat. Då passade jag och Micke på att kolla på en inspelad konsert, med sångerskan Cher.

 

Jag är verkligen imponerad på den otroligt duktiga sångerskan och skådespelareskan Cher.

 

Wow. vilken hejdundrade show detta var att se, och den som nu har lyckats göra en sådan bra koregrafi...bravo. Under den nästan 2 timmar långa konserten så är det en härlig blandning med både gamla och nya låtar. Cher gör även flera skickliga dansnummer tillsammans med sina duktiga bakgrundsdansare.

 

Jaa, denna 62-åriga sångerskan och skådespelerskan är exakt lika duktig på scenen, som när hon agerar skådespelare på vita duken. Självklart så ligger det mycket plastikkirurgi bakom denna vackra och duktiga sångerskan/skådespelerskan. Cher har ett perfekt utseende och en kropp som jag tror flertalet utav oss tjejer säkert skulle vilja önska sig ha.

 

Men för att klara av ett sådant högt och krävade tempo som det krävs för att klara av ( kanske flera shower än 1 per/kväll) så hjälper det förstås inte med plastikoperationer. Nej, det går absolut inte, utan det krävs en ordentliga och god fysik styrka. Och jag är helt övertygat om att Cher både motiontränar och tränar på gym regelbudet för att klara av att stå på scenen och sjunga och dansa.

 

Då vädret inte har varit, så bra idag så väljer jag den här videon med Cher..."Strong Enough"

 

       

 
Skrivet av Sandra 3 augusti 2008 klockan 18:33

Av Sandra Sterner - 3 augusti 2008 11:15

Sista dagen på helgen, och ledigheten i morgon börjar vardagen igen, och det är dags att åka till arbetet. 

 

Jag känner mig mycket bättre idag. Det känns så skönt att magknipen, äntligen har försvunnit. Hade så fruktansvärt ont i magen igår, och ett tag visste knappt vad jag skulle ta vägen. Men händanefter ska jag tänka mig mera för vad jag stoppar i mig och måste vara mera  försiktig med fet och stek mat.

                              

Nu är Caroline hemma igen hon kom tillbaka hem igår kväll efter att ha varit borta sedan i fredags. Och som alltid när vi träffas igen så blir det ett kärt återseende.

 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2008 klockan 11:19

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards