Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2008 21:15

 

Nu är det färdig jobbat för idag.

 

Jag har jobbat måndag, tisdag och onsdag nu och är alldeles slut. Jag vet inte om min trötthet beror på att jag är på väg att bli sjuk eller om det är så att det är mitt låga blodtryck som spökar. Är jag lika trött och slut i morgon så kommer jag antagligen inte orka åka iväg och jobba.

 

Till helgen kommer Nina, Janne och Nova hit och hälsar på oss och det ska förstås bli jätteroligt.

 

Jag känner att jag snart bara måste gå och lägga mig. Så det

här blir sista bloggen för idag.

 

Lyssna gärna på låten "Eternal flame" med gruppen Bangels. Tillbaka igen i morgon! Godnatt med er alla....

Skrivet av Sandra 6 augusti 2008 klockan 21:16

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2008 16:15

Hej på er !!

 

Nu har jag tagit mig en liten kaffepaus på jobbet. Jag som tyckte det var mycket att göra igår, men idag är det ännu mera att göra.

 

Micke ringde mig förut, och berättade, att han hade varit och pierciat sitt ögonbryn. Jag trodde han skulle "banga" ur men tydligen gjorde han det ändå. Väntar nyfiket på resultatet och på hur det ser ut med piercing. Själv tycker jag att det är jättesnyggt, när killar pierciar sig.


Nu är det bara 1 timme kvar att arbeta, innan jag får stämpla och åka hem. Det blir någon fler blogg, under kvällen...bye

 

Skrivet av Sandra 6 augusti 2008 klockan 16:18

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2008 12:15

Godförmiddag på er alla läsare.

 

Nu kände jag att det var hög tid att byta ut mitt "hair extensions". Men denna gång hade jag inte det minsta lust att åka till min frisör, som ligger inne i stan. Jag kollade upp om det inte gick att ordna med hembesök istället, och det gick hur bra som helst. Nu har jag suttit på en stol  i mitt kök sedan kl: 9.00 i morse och snacka om att jag har träsmak i baken. Men nu äntligen är det klart, och så här blev resultatet.

 

 

 

                             

 Strax efter det att min frisör gick. Så ringde det på våran ytterdörr. Först trodde jag att det var min frisör som hade glömt någonting. Men det var en försäljare, och jag som verkligen avskyr dörrförsäljare. Jag öppnade dörren, och såg att det stod en försäljare som ville sälja böcker.

 

 - Hej, och vad vill du ?

 

 - Hej, är du intresserad av att köpa böcker.

 

- Nej, absoult inte! Jag avskyr böcker. Gå och stör någon annan.

 

Sedan slängde jag igen våran ytterdörr.

 

Om det är något som kan retar upp mig så är det dörrförsäljare och telefonförsäljare, dom är verkligen inte uppskattade av mig. Om jag nu verkligen behövar köpa någonting så köper jag det i en butik eller via intenet.

 

Nu måste jag börja avsluta skrivandet.    

 

 Skrivet av Sandra 6 augusti 2008 klockan 12:16

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards