Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Sandra Sterner - 9 augusti 2008 22:15

Ja, det tycker jag verkligen,men det kanske blir så när man, har haft väldigt roligt och mycket omkring sig. Det har inte varit så många lediga stunder idag.

   

Nu när det har gått och blivit kväll, och nu sover dom yngsta sedan några timmar tillbaka. Det är plötsligt så tyst och stilla här hemma.

Jag har äntligen fått lite tid över till sig själv, och det kan behövas, att man får några minuter över till annat innan man, kryper till kojs.

 

Under morgondagen väntar nya spännade saker att berätta om, och ni som vill får gärna fortsätta läsa om det i min blogg i morgon.

 

                             God natt och Sussa sött

 

 

 

 Skrivet av Sandra 9 augusti 2008 klockan 22:16



Av Sandra Sterner - 9 augusti 2008 19:30

Nu har Nina och Janne kommit tillbaka, efter att ha varit och fått varsin skön Spa behandling, och därefter varit ute och ätit på en kinaresturang.

 

Det har gått hur bra som helst med Nova, och hon har varit hur snäll som helst. Jag försökte tidigare idag sätta mig ner och skriva ett inlägg. Men det visade sig inte vara det lättaste, då jag samtidigt hade lilla Nova i mitt knä, hon ville bistå mig och hjälpa till med att trycka ner dom alla olika tangenterna. Det gick helt enkelt inte alls att skriva, så det var bara att lägga ner bloggandet för ett par timmar.

 

Min lilla assitent

 

 

Istället satte vi oss och slötittade lite på tv:n. Något senare kommer Nina och Janne tillbaka, och dom hade t.o.m köpt med sig en liten present till mig och Micke. Det hade dom inte alls behövt göra. Jag är mer en gärna barnvakt till gulliga Nova. Men vi blev såklart jätteglada över att få en överrasknings present. Tusen Tack, Nina och Janne.

 
Skrivet av Sandra 9 augusti 2008 klockan 19:25

Av Sandra Sterner - 9 augusti 2008 12:30

Hej på er alla läsare.....

 

I dag har jag fått den stora äran att vara barnvakt, till mitt lilla barnbarn, Nova.

 

Jag med Nova i knät och Caroline och Jimmy

 

Då hennes mamma Nina och pappa Janne skulle gå och få en skön Spa-behandling, (skulle gärna själv, vilja ha det, men vet inte när jag ska få tid för det) Och efteråt skulle dom äta en bit mat på en kinaresturang.

 

 Vi har det jättemysigt här hemma, med lilla Nova, och hon är hur snäll och söt som helst.

 

 

Är man är så liten, som Nova är så måste man ju sova middag och efter det att ha fått i sig lite välling så slockande hon på stört.

 

Jag tycker det är jättegulligt med småbebisar, men för mig räcker det, gott och väl med mina egna 6 barn. Men såklart att jag mer en gärna ställer upp som barnvakt till mitt gulliga barnbarn.


Nu ska jag börja förbereda för lunchen, som idag ska bli spagetti och köttfärsås...mums..

 

Skrivet av Sandra 9 augusti 2008 klockan 12:35

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards