Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Sandra Sterner - 21 augusti 2008 21:00

 

 

Jag skrev tidigare i veckan att Micke och jag i kväll skulle gå på Gröna Lund. För att se Time Machine spela, och ikväll var det även trummisen Jockes sista spelning, med det bandet då han tydligen ska fortsätta, spela i ett annat band. Anledning till att vi inte kunde gå var att Micke, tydligen inte lyckades byta skift med någon på sitt jobb.

 

 

Jag blev förstås lite besviken och ledsen, över att vi inte kunde gå och se Time Machine spela i kväll, men det kommer flera tillfällen. Jag hade sparat lite vin kvar i kylskåpet, sedan förra helgen för i kväll kände jag mig så ledsen och besviken över att vi inte gick ut. Men efter att ha "tröstat" mig med två glas vin, så var mitt dåliga humör snart på topp igen.

 

Här nedan följer lite bilder från tidigare spelningar.

 

 

 
Sångaren Janne och Micke

 

                             

 

Fredrik på bas, Micke på synt och Jocke på trummor. Micke och Fredrik

 

 

Skrivet av Sandra 21 augusti 2008 klockan 20:58
















Av Sandra Sterner - 21 augusti 2008 10:30

 

Jag har sovit som en stock i natt, och vaknade i morse pigg och utvilad. Tycker veckan har gått jättefort, och i morgon är det redan fredag och helgen är här igen. Det ska bli skönt, med några dagars ledighet ska även passa på att sova ut på morgonen.

 

Nu har vi äntligen fått ordning på alla grejerna, som vi fick av Fredde. Gårdagkvällen stod jag och diskade all porslin som vi fick utav Fredde.

 

Nu måste jag fortsätta, med det som jag egentligen får lön ifrån och det är inte endast att blogga.

 
Skrivet av Sandra 21 augusti 2008 klockan 10:33

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards